Naujienos    »    Telefonai    »    Meniškas medžiagų ir technologijų junginys – nauji...
01.jpg
02.jpg
03.jpg

Meniškas medžiagų ir technologijų junginys – nauji aukštesnės klasės telefonai Siųsti el.paštu

NOKIA pristatė du naujus trečios kartos telefonus – NOKIA 6500 CLASSIC ir NOKIA 6500 SLIDE, ir sustiprina lyderio pozicijas vidutinio lygio prietaisų rinkoje. Abu telefonai yra itin praktiški, lengvi naudoti, patogaus dydžio ir su dideliais klavišais. Šie prietaisai buvo kuriami ypač rūpestingai, o dėl trečios kartos WCDMA technologijų ir glotnaus, naujoviško dizaino telefonų grožis ilgai neišblės.

„NOKIA kompanija yra pripažinta 3G novatorė ir naujų medžiagų panaudojimo telefonams pradininkė. Šios srities NOKIA kompetencija puikiai atskleidžiama naujuose NOKIA 6500 CLASSIC ir NOKIA 6500 SLIDE telefonuose. Šie prietaisai patraukia dėmesį išskirtinio dizaino, naujų technologijų ir vidutinės kainos deriniu, – sako Peter Ropke, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio vyresnysis viceprezidentas. – Telefonai išskirtiniai: NOKIA 6500 CLASSIC pasižymi aliuminio apvadu, o NOKIA 6500 SLIDE – CARL ZEISS optika, ir jie abu yra meistriškas puikių savybių ir išskirtinio stiliaus derinys, todėl klientai tikrai negalės jiems atsispirti“.

NOKIA 6500 CLASSIC telefonas

NOKIA 6500 CLASSIC telefonas, pasižymintis vientisu, 360 laipsnių aliuminio apvadu, iškart atkreipia dėmesį. Šis tik 9,5 mm storio telefonas sukurtas ypatingą dėmesį kreipiant į kiekvieną detalę. Kiekvienas NOKIA 6500 CLASSIC telefonas skirtingai šlifuojamas, kad nebūtų kelių vienodų telefonų. O briliantinio spindesio ekranas ir atspaustas logotipas reprezentuoja aukščiausio lygio meistriškumą.

Beje, kuriant NOKIA 6500 CLASSIC telefoną išskirtinis dėmesys kreiptas ne tik į išorines detales. Telefone yra dviejų dažnių 3G technologija greitam parsisiuntimui ir naršymui bei keturių dažnių GSM technologija, skirta skambinti visame pasaulyje. Tokiomis šiuolaikinio ryšio galimybėmis liks patenkinti ir patys išrankiausi vartotojai. Šiame prietaise yra net 1 GB vidinės atminties – tai reiškia, kad NOKIA 6500 CLASSIC telefone gali tilpti daug daugiau nuotraukų, vaizdo įrašų, kontaktų, dainų, žinučių nei daugelyje kitų vidutinio lygio telefonų.

NOKIA 6500 CLASSIC telefone akivaizdžiai atsispindi NOKIA telefonų praktiškumas. NOKIA SERIES 40 vartotojo sąsaja, žinoma milijonams vartotojų visame pasaulyje, užtikrina lengvą prieigą prie galingų savybių, tokių kaip 2 megapikselių kamera su dviguba LED blykste ar įmontuotas muzikos grotuvas. Dar daugiau – MICRO-USB jungtimi galima lengviau krauti telefoną, ji užtikrina paprastą garso ir duomenų ryšį. Todėl NOKIA 6500 CLASSIC telefoną galima naudoti kaip didelės atminties papildomą duomenų talpyklą ar įkrauti telefoną prijungus prie kompiuterio – visa tai padaroma tik vienu kabeliu.

NOKIA 6500 CLASSIC telefonu prekiauti bus pradėta trečiąjį 2007 metų ketvirtį. Numatoma jo kaina apie 320 eurų be mokesčių ir subsidijų.

NOKIA 6500 SLIDE

NOKIA 6500 SLIDE telefonas yra nepralenkiamas aukštesnės klasės prietaisas vaizdų kūrimo ir dalinimosi srityje, nes jame yra aukštos kokybės 3,2 megapikselio kamera su CARL ZEISS optika ir galimybė lengvai dalintis nuotraukomis, vaizdo įrašais ir netgi vaizdo skambučiais. Be to, NOKIA 6500 SLIDE telefono korpusas pagamintas iš nušlifuoto nerūdijančio plieno, o slankusis mechanizmas glotnus, todėl telefoną be galo malonu liesti.

Pirmą kartą aukštesnės klasės telefonų vartotojai kurdami vaizdus gali mėgautis 3,2 megapikselio kameros ir CARL ZEISS optikos teikiamomis išskirtinėmis galimybėmis. Su automatiniu fokusavimu, dviguba LED blykste ir 8 kartų skaitmeniniu priartinimu nuotraukos išeis iš tiesų aukštos kokybės. Pasitelkus greitą 3G technologiją, jomis bus galima akimirksniu pasidalinti su draugais, o naudojant TV-OUT jungtį šias nuotraukas netrukus peržiūrėti bet kokio televizoriaus su RCA įvestimi ekrane. Naudojant TV-OUT jungtį taip pat bus galima mėgautis vaizdo skambučiais su visa grupe žmonių.

Dėl ypatingų dizaino elementų, nebūdingų daugeliui aukštesnės klasės telefonų, NOKIA 6500 SLIDE telefonas tikrai išsiskirs iš kitų. Rafinuotas nušlifuoto nerūdijančio metalo grožis nenublanks, o unikali kieta danga apsaugos telefoną nuo nusitrynimo, įbrėžimų ir netgi pirštų atspaudų. Tiksliai sukurtas slankusis mechanizmas suteiks solidumo pojūtį, lengvu ir švelniu judesiu atslinkdami NOKIA 6500 SLIDE korpusą sukursite pasiturinčio žmogaus įspūdį.

NOKIA 6500 SLIDE telefonu prekiauti bus pradėta trečiąjį 2007 metų ketvirtį. Numatoma jo kaina apie 370 eurų be mokesčių ir subsidijų.


laura 2007-06-14

kodel jus negalit sudaryti visiem prieinamu kainu jus tiesiok plesikai

Jūsų komentaras