Naujienos    »    Paslaugos    »    „Omni SurfPort“ portalo lankytojams laisvalaikį planuoti...
omnitel_logo.gif

„Omni SurfPort“ portalo lankytojams laisvalaikį planuoti padės „Meniu.lt“ Siųsti el.paštu

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ mobiliojo interneto portalo „Omni SurfPort“, adresu wap.sp.lt, lankytojams pristatė naują paslaugą „Meniu.lt“.

Pasak „Omnitel“ viceprezidento komercijai Remigijaus Štaro, ši paslauga „Omni SurfPort“ lankytojams padės rasti informaciją apie visos Lietuvos restoranus, klubus, kavines, barus ir kitas maitinimo bei pramogų įstaigas. „Mobiliojo interneto telefone vartotojams nuo šiol bus paprasta sužinoti, įvertinti ir išsirinkti laisvalaikio praleidimo vietą“, – sakė R. Štaras.

„Meniu.lt“ yra didžiausias specializuotas portalas apie Lietuvos maitinimo ir pramogų įstaigas. Portale kasdien publikuojamos įvairios naujienos, informaciniai straipsniai, pateikiami maitinimo bei pasilinksminimo įstaigų kontaktiniai duomenys, darbo laikas, recenzijos ir kt. informacija.

„Džiaugiamės, kad nuo šiol portalo „Meniu.lt“ informacija bus pasiekiama šešiems šimtams tūkstančių „Omnitel“ mobiliojo interneto vartotojų“, - teigė portalo „Meniu.lt“ redaktorė Elena Pipiraitė.

Portalas „Meniu.lt“ priklauso UAB „Strateginių projektų vystymo grupė”, kuri vysto ir kitus projektus, susijusius su maitinimo ir pramogų sfera Lietuvoje - tai specializuoti leidiniai „Restoranų verslas“, „Pasaulio virtuvės“, „Meniu kelyje“, kiti leidiniai, įvairūs projektai Lietuvoje bei užsienyje.

Mobiliojo interneto portalo „Omni SurfPort“ lankytojai gali sužinoti naujienas ir orų prognozes, skaityti Lietuvos spaudą, žiūrėti TV laidas ir transliacijas, tikrinti el. paštą, tvarkyti sąskaitas ir atsiskaityti, pramogauti, rasti informaciją apie laisvalaikį Lietuvoje ir kt.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras