Naujienos    »    Apžvalgos    »    Motorola V3x
review_motorola-v3x.jpg
V3x_ (1).jpg
V3x_ (3).jpg
V3x_ (4).jpg
V3x_ (5).jpg
V3x_ (6).jpg
V3x_ (7).jpg
V3x_.jpg

Motorola V3x Siųsti el.paštu

Kaip ant mielių augant Motorola Razr serijos telefonų populiarumui, džiugu, kad kompanija nepamiršta karts nuo karto išleisti patobulintą v3 modelio versiją. Bene didžiausias Motorola V3 modelio minusas - funkcijų trūkumas, rodos greitai liks praeityje, o kolkas eidama to link Motorola išleido V3x telefoną.

Motorola nuolat tobulina v3 serijos telefonus (v3,v3i,v3x), tačiau v3x bene labiausiai skiriasi nuo pirmtakų.

Žinoma jau tapęs klasikiniu Razr dizainas išliko beveik nepakitęs. Telefonas yra truputi didesnis ir platesnis už v3 (išmatavimai: 99x53x19.8 mm). Žinoma uždarytas telefonas yra nedidelis, tačiau jį atidarius išmatavimai tikrai nežavi. Žinoma telefono visą laiką atidaryto nelaikysi, todėl į jo dydį galima žiūrėti pro pirštus, juolab, kad naudotis telefonu nuo to nėra sunkiau.

Klaviatūros principas beveik nepakitęs, gal tik mygtukai kiek didesni. Tačiau svarbiausia, kaip ir būdinga visiems Razr serijos telefonams, naudotis klaviatūra tikrai patogu. Mygtukai nesugrūsti, dėl nedidelių griovelių skiriančių juos, telefonu nesunkiai galima naudotis ir visiškoje tamsoje. Iš neigiamų klaviatūros savybių galiu paminėti nebent du navigacinius mygtukus pačiame viršuje. Beda tame, kad jie yra gana aukštai, taigi dažnai tenka pakeisti rankos padėtį, arba tikėtis vienu metu nepaspausti keleto mygtukų, aks nėra labai patogu.

Kairėje korpuso pusėje yra du garso didinimo/mažinimo mygtukai (kuriais taip pat galima keisti ir profilius) bei vienas vartotojo nustatomas klavišas. Dešinėje pusėje yra rinkimo balsu ir kameros atyvavimo/fotografavimo mygtukas. Visi šoniniai mygtukai patogūs ir priekaištų gamintojui nekelia.

Viršutinės telefono dalies gale yra nedidelis 96x80 taškų, 64-ių tūkstančių spalvų STN ekranas, skirtas informacijai apie skambinantįjį, gautas žinutes ir pan. pateikti. Didžiausia šio ekrano bėda, tai jo nublankimas prie tiesioginių saulės spindulių, tokiais atvejais informacijos ekrane beveik visai neįmanoma įžiūrėti, o ai gana didelis minusas, nes dažnai net nematai kas tau skambina ar gali pražiopsoti vieną kitą žinutę.

Žinoma telefono dizainas tikriausiai patiks ne visiems, tačiau daugelio pripažinto Razr serijos dizaino negaliu peikti, telefonas atrodo solidžiai ir tirkai nepadarys gėdo turėtojui, nors: dėl skonio nesiginčydama.

Motorola telefonų ekranai (ypač aukštesniosios klasės modelių) visad turėjo rinkos lyderių poziciją, ne išimtis ir V3x. 240x320 vaizdo elementų, 262-veijų tūkstančių atspalvių TFT ekranas tiesiog puikus ir vargu ar šiuo metu rinkoje būtų galima rasti geresnį. Vaizdas ryškus ir aiškus, puikiai parinkti meniu šriftai aiškiai matomi. Ekrano kokybė nenuvilia tiek žiūrint video medžiagą, tiek peržiūrinėjant nuotraukas, tiek žaidžiant žaidimus. Motorola V3 ekranas irgi nebuvo prastas, tačiau Motorla V3x kokybės kartelę pakelia dar aukščiau, kuo galima tik džiaugtis.

Iš kitų patobulinimų bene svarbiausias – 3G standarto palaikymas. Tam telefonas turi ir integruotą antrąją kamerą. Žinoma tokio lygio telefonas suderinamas su GPRS duomenų perdavimo technologijomis, turi bluetooth sąsają, java MiDp 2.0 profilį, T9 teksto įvesties žodyną ir kitas jau standartu tapusias funkcijas. Taip pat truputį pakeistas ir klasikinis Motorola meniu stilius, nors pokyčiai ir minimalūs, tačiau vis tiek džiugina.

Taip pat Motorola V3x turi mp3 bylų grotuvą, kuris nors ir nėra pritaikytas pakeisti įprastus nešiojamus grotuvus, tačiau garso kokybe jiems nedaug tenusileidžia, taip pat telefonas suderinamas su MicroSD (trans-flash) atminties kortelių standartu.

Dar viena (iš daugelio) modelio naujienų – integruotas Nvidia GoForce 4200 grafikos čipas. Jo dėka žymiai greičiau apdorojamos padarytos nuotraukos, gaunamos tikroviškesnės spalvos. Deja gamintojai nesuteikė mums progos pasidžiaugti GoForce 4200 veikimu žaidžiant žaidimus, nes čipas išnaudojamas tik kamerai, toks gamintojų sprendimas taip ir lieka neaiškus

Pastaruoju metu smarkiai populiarėjant mobiliesiems telefonas su skaitmeninėmis foto kameromis, kiekviena save gerbianti kompanija į aukštos klasės telefonus stengiasi įdėti kuo geresnę foto kamerą, deja su minimaliomis išlaidomis.

Motorola V3x telefonu darytos nuotraukos gero apšveitimo sąlygomis atrodo neblogai, tačiau vaizdui kiek trūksta ryškumo. Nors telefonas ir lenkia daugelį konkurentų, tačiau nėra jis ir rinkos lyderis skaitmeninių foto kamerų telefonuose srityje. Kaip bebūtų akį džiugina makro rėžimo galimybės, bei gana tikroviškai atkuriamos spalvos ir nors prie nuotraukų prisikabinti ir galima, tačiau ne teik ir daug gamintojų gali pasigirti dedantys geresnes kameras nei į Motorola V3x.

Bekurdama tęsinį Motorola sukūrė tarsi naują modelį, visa galva teik funkcijomis, tiek kameros galimybėmis lenkiantį V3 ar V3i telefonus. 820 mAh talpos baterija pokalbio rėžimu gamintojų teigimu, turėtų veikti iki 4-ių valandų, o budėjimo rėžimu – iki 200 valandų, nepakrauta, tokie duomenys nors ir yra vidutiniai, tačiau manau daugelį tikrai tenkintų. Apibendrinant Motorola V3x yra tikrai aukštos klasės telefonas puikiai apjungiantis stilių ir naujausias technologijas, kokia bebūtų jo kaina kai jis pasirodys mūsuose, pradžioje vis tiek ji bus gana didelė, taigi telefonas bus populiarus nebent verslininkų sluoksnyje, o jo kainai pradėjus krist, manau daugelis neatsisakis progos įsigyti gerą, kokybišką ir svarbiausia – stilingą telefoną.


None 2007-06-21

Jau telefas koks sh, krc po metu pradeda ishsijunginet kai kas nors skambina!!!!

ooo 2007-04-06

kas zino kiek kainuoja siam telefui atminties kortele nu 64mb. ar daaugiau nesv. o seip tai gan liuks telefas manau ilgokai ji turesiu tik sms labai letai rasosi nes didele klaviatura ir visu motorolu beda jei rasai sms isijunges mygtuku pipsejima tai tas pipsejimas tragiskai atsilieka.

nerius 2007-03-31

sveiki ar gali siame telefone keisti meniu ir irasyti stailus

Andrius 2007-03-06

Jooo... batareika tai jau sudas, bet seip telefonas liuks!!! :))

kajyte 2007-02-19

kas tiesa tai tiesa,jau baterija visai trumpai laiko..

edcka 2007-01-09

Telefas neblogas tik baterija jau ka sudas tai sudas..

Jūsų komentaras