Pranešimai ir apklausos > Svetainė

Nuomonė apie svetainę

(1/12) > >>

SARAS:
ce gaidynas ne saitas admin miega naujienu nzn kada bebuwo atnaujintos senesniu naujienu net perziuret neleidzia.Nzn prawalas kazkox tokius saitus trint *CENSORED* reiketu >:(

Simply_Awake:
Nepatinka - nesilankyk. Niekas čia nieko jėga nelaiko. O adminai ir straipsnių autoriai irgi žmonės ir vasara atostogauja.

EPoX`:

--- Citata iš: asas  Liepos 06, 2006, 20:47 ---Nepatinka - nesilankyk. Niekas čia nieko jėga nelaiko. O adminai ir straipsnių autoriai irgi žmonės ir vasara atostogauja.

--- Baigti citatą ---
hmz... pritariu,o be to tau kam reikalingas sitas saitas? tik naujienas paskaityti? Ar ir padiskutuoti apie mobiliuosius telefonus? Manau, kad sios sritites forumu ir apskritai svetainiu nelabai daug yra(neskaitant gamintoju ir mobiliojo rysio paslugu tiekeju svetainiu). Na o jej nori geresio (nors ir sis mano manymu yra yra tikrai labai geras) pabandyk pats susikurti ;) kai susikursi parasyk.

se-dieWas:

--- Citata iš: SARAS  Liepos 06, 2006, 19:19 ---ce gaidynas ne saitas admin miega naujienu nzn kada bebuwo atnaujintos senesniu naujienu net perziuret neleidzia.Nzn prawalas kazkox tokius saitus trint *CENSORED* reiketu >:(

--- Baigti citatą ---
nepatinka nesilankyk

Tessell:
Dink is ce valkata tu ,gereusia svetaine, tik tiek kad nera downloads.
Beje adminai jei skaitysite tai as cia ne i tema bet svetaine butu zymiai populiaresne jei imestumet donwload skilti

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją