Ne į temą > Filmai
Rekomenduoju filmus
<< < (20/26) > >>
auris264:
Labai geras filmas (nežinau ar paminėtas): Fight Club imdb įvertinimas geras...
CRONUS:

--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 13, 2011, 13:20 ---Jo, filmas Ink (2009) tikrai nesveikas (gerąja prasme)! <...>

--- Baigti citatą ---
Man vienas iš prasčiausių mindfuck'ų. Pagal biudžetą tai gal ir nieko, bet visumoj labai nuspėjamas ir banalus filmas mano požiūriu.

--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 13, 2011, 13:20 ---Negalime pamiršti ir šių šedevrų:
<...>
The Lion King (1994)
<...>
--- Baigti citatą ---
Šitas visai į tą sąrašą neįsipaišo :)
-NOKIA-:
Jau penktadieni spaudziam pedalus i FAST FIVE, reikia atsisveikint su chebra  ;D paskutinis filmas  :s
ConnectIT:

--- Citata iš: CRONUS  Balandžio 26, 2011, 23:01 ---
--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 13, 2011, 13:20 ---Jo, filmas Ink (2009) tikrai nesveikas (gerąja prasme)! <...>

--- Baigti citatą ---
Man vienas iš prasčiausių mindfuck'ų. Pagal biudžetą tai gal ir nieko, bet visumoj labai nuspėjamas ir banalus filmas mano požiūriu.

--- Baigti citatą ---
Neįsivaizduoju, kaip tu ten nuspėti ką nors sugebėjai. Aš pirmus du kartus žiūrėdamas išvis nelabai ką supratau. Kas, su kuo ir prieš ką, pradėjau orientuotis tik trečią kartą pažiūrėjęs. Čia tau ne
The Book of Eli (2010), I Am Legend (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), The Road (2009), Pitch Black (2000), kur viskas aišku net nežiūrėjus. :) Bet, matyt aš nelabai turiu su kuo palyginti... Man mindfuck'ai retenybė, sudaro gal kokį 0,75% viso repertuaro.

--- Citata iš: CRONUS  Balandžio 26, 2011, 23:01 ---
--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 13, 2011, 13:20 ---Negalime pamiršti ir šių šedevrų:
<...>
The Lion King (1994)
<...>
--- Baigti citatą ---
Šitas visai į tą sąrašą neįsipaišo :)

--- Baigti citatą ---
Dar ir kaip įsipaišo. :D Vien soundtrack'as kiek vertas. O žiūrint kaip į kūrinį, o ne kaip į animaciją, jis visgi šio to pasiekė. ;)
ConnectIT:
The Man from Nowhere (2010) IMDB 7,8 (3.234 votes) - geras!
Šiandien pažiūrėjau šį filmą. Šiaip nemėgstu dviejų dalykų - rasizmo ir negrų. :D Čia pokštas, žinoma. ;D O jei rimtai, tai kitaicų ( taip pat ir indų, australiečių) filmai mane užknisa, tačiau šitas kitoks. Matyt supopsintas ir suamerikonintas. Tačiau turėtų suvirpinti širdis tiems, kurie jas apskritai turi. Niekuo jis nestebuklingas, neįpatingas, bet tarp to šlamšto, kiek jo yra prikurta, tikrai žiba auksu. Dar patiko tikroviškos kovos scenos. Šis filmas man primena kitą filmą, amerikiečių. Moralas panašus. Apie prekybą žmonėmis. Bet pavadinimo dabar nepasakysiu. Maniau, kad žinau, bet kad ne tas...
:D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją