Telefonų modeliai > N Series
N95 8gb fotografavimo problema
(1/5) > >>
eightmile:
Turiu bėda su kamera. Štai kokia foto gawau kaj pameginau lauke fotkint soda, http://img176.imageshack.us/img176/598/testfoto.jpg per nuotrauka nusitwieskia balta spalta, kambary foto puikios jej i ekrana nepatenka langas pro kuri šviesa ejna. Dar plius kaj vaizda gaudaj atrodo tobulai,bet galutinis rezultatas buna susigadines. Filmavimas veikia gerai. Softas naujausias. Visokie setingai nieko nepadeda. Ka galetumet padet?
Wyshniukas:
Aš asmeniškai pirma žiūrėčiau kameros nustatymus, spėju kažkur bus nustatyta šviesumas "naktis" ir todėl gaunasi toks variantas. Jeigu nenustatymai, tada formatavimas visiškas, bet prieš tai pasidarius failų (numeriai, failai ir t.t.) kopiją su PC Suite.
eightmile:
Na dar katik pastebejau kad foto mygtuka paspaudi du kart, gauni gera foto, bet ji nesiseiwina, dingsta iškart. Nustatymai tikraj ne, aš išnaršiau kiek tik galima. Beje auto režimu ten fotkinau. Formata daryti tik pagrindines tel atminties ar ir hdd?
smiriukas:
Formatuok visiškai visas atmintis aš manau, taip bus geriau.
meistrs :):
Tavo nuotrauka  gavosi su atidaryta diafragma F2.8 ir islaikymas 1/333s
Kiek as suprantu diafragmos ribos pas N95 keiciasi, bet tik taip atrodo is pirmo zvilgsnio.
Ant lesio tik uzslenka patamsintas filtras ir visas bajeris, kaip ir pas pigienas skaitmeninius fotikus.
gal tiesiog nesuregavo tavo kamera i sviesa ir filtriukas neuzslinko ant objektyvo, arba turi tendencija strigti. Gal kamera atskirai suderinti reiktu (softiskai)
Padaryk daugiau foto sviesoje ir atkreipk demesi ar buna didesne reiksme uz 2.8 (uzsidarineja diaf)
Mazai as zaides su telef-fotikais, bet issiaiskinti galima manau  ir eksperimentuojant.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją