Telefonų modeliai > N Series |
N95 8gb fotografavimo problema |
<< < (2/5) > >> |
eightmile:
Jokie formatai nepadėjo. Meitrs beweik nk nesupratau, kiek befotkini tiek xujowai. Na kažkajp kartajs gaunasi geraj bet tik pora kart gal buwo tajp kad gera foto išėjo. Įrašyta: Liepa 21, 2009, 23:33Nu wa db supratau antra kart paskaites. Turiu paexpermentuot ar darinėjasi diafragma ar kažkas tokio. Kajp man matyt ta reikšme? Įrašyta: Liepa 21, 2009, 23:36Žaidžiant su išlaikymo kompensacija dažniau gaunu geras foto,tik kažkajp truputi tamsokos. Padariau -1.5. |
meistrs :):
Taigi ant nuotraukos spaudi properties/summary. ten exif duomenys bus tos nuotraukos. Ten reikia ziureti. |
Gallardo:
--- Citata iš: meistrs :) Liepos 21, 2009, 23:00 ---Kiek as suprantu diafragmos ribos pas N95 keiciasi, bet tik taip atrodo is pirmo zvilgsnio. Ant lesio tik uzslenka patamsintas filtras ir visas bajeris, kaip ir pas pigienas skaitmeninius fotikus. gal tiesiog nesuregavo tavo kamera i sviesa ir filtriukas neuzslinko ant objektyvo, arba turi tendencija strigti. --- Baigti citatą --- N95 yra tas filtriukas. O kodėl man atrodo , kad pas 8gb jo nėra ? Nes ten paprasčiausiai kameros stiklas padengtas ta medžiaga kuri "patamsina" stiklą. Ar klystu? Įrašyta: Liepa 22, 2009, 08:44 |
meistrs :):
Tiesa pasakius neturiu dabar po ranka n95-8g. jau ir man idomu darosi :) bet faktas kad sviesoje auto rezimu pas ji buvo su atverta placiai F2.8 diafr. |
eightmile:
Wa antra fotke nuo wieno kampo irgi gauna kažkoki balta spinduli. Šnd atsikeliu, fotkinu, 3 foto geraj išėjo, jau apsidžiaugiau, wel žiuriu blogai. Db išwis wisa balta foto. Įrašyta: Liepa 22, 2009, 10:36Na wisu foto yra 2.8. Bet lyg radau sau tinkama nustatyma, light sensitivy su ISO ikona padariau high. Dabar lauke gaunasi puikios foto. Durnas auto režimas. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |