blem nelabai suprantu, paaiskinkit cia jus kalbat atnaujik garmina ir tada matysi viska...o kd garmina o ne koki zemelapi detalesni atnaujinta isimest? nesuprantu ir sakykit pvz parsisiunti naujesni garmina imeti i tlf ir irasai? reikia vel zemelapius kelt? ar tik irasai ir viskas jau ok buna?
Citata iš: Gallardo Rugsėjo 26, 2009, 13:08Ok. Tik truputį vėliau. Šiandien kaip tik vienam telefonui reiks įrašyt tomtomą. Čia 6,02 versija ?taip 6.02, jo gerai pabandyk ir parasyk ar isejo
Ok. Tik truputį vėliau. Šiandien kaip tik vienam telefonui reiks įrašyt tomtomą. Čia 6,02 versija ?
Aš kalbėjau apie TOPO map'o atnaujinimą (1.07) , o ne pačio garmino http://www.symbianity.com/naujienos/naujos_programos/4373-topo-lietuva-eemdlapio-atnaujinimas.htmlĮrašyta: Rugsėjis 26, 2009, 21:03Citata iš: grazhvee Rugsėjo 26, 2009, 14:26Citata iš: Gallardo Rugsėjo 26, 2009, 13:08Ok. Tik truputį vėliau. Šiandien kaip tik vienam telefonui reiks įrašyt tomtomą. Čia 6,02 versija ?taip 6.02, jo gerai pabandyk ir parasyk ar isejo Jau įdiegiau. Viskas veikia. Tu gal tuos aplankus (raster, zip ir tomtom ) ne tiesiai į kortelę kėlei , o dar į kitą papkę?
Ar bent žinai ką ta kaukolė daro? Ji imituoja tavo vidinį gps kaip išorinį prijungtą per bluetooth. Ir taip yra tomtom priverčiama naudoti tavo vidinį gps. Tik prieš tai reikia nueiti į tomtomo parametrus ir pasirinkti tą BiNPDA gps.
hm, zinoma kad ji yra, ir naujausias yra 1.081 (LT TOPO) bet kazkodel nei vienam Garmin irenginyje (nuo nuvi 200 iki nuvi7XX) man nepavyko padaryti paprastai kad rastu sventaja, kintus ar panasiai. Na bet jei jums viskas veikia tai reiskia veikia.
zinau ka ji daro, tik taip sakau gal cia beda.viskas man ten aisku tik neaisku kodel man nepasileidzia.. gerai bandau per nauja irasyt ir ziuresiu tada nepasileidzia visviena..va padariau screenu, visas tas 3 programas ideigiau i atminties kortele.o aplankalus RASTER, TOM TOM, ZIP ir EASTEN EUROPE perkeliau i atminties kortelehttp://img33.imageshack.us/img33/327/rasterziptomtom.jpgiejus i EASTEN EUROPE aplankalahttp://img85.imageshack.us/img85/1077/easteneurope.jpg
reiks bandyt formatuot nes kitos bedos nematau, gal del to, kad hellox 2 islauzimas ? bet nemanau kad cia beda
Citata iš: grazhvee Rugsėjo 27, 2009, 22:03reiks bandyt formatuot nes kitos bedos nematau, gal del to, kad hellox 2 islauzimas ? bet nemanau kad cia beda Nulauzineti telefonu navigacijoms nereikia... Islauzimas irgi nemaiso.... Kas gali buti (retkarciais taip pasitaiko su Garminu) reikia telefonui perrasyti naujasne softo versija. Bet su TomTom nesusiduriu (is principo) tai ir patart kazko negaliu. Nors gal ir galiu- reikia isidiegti Garmina ir bus viskas normaliai
nesvarbu kada isejo, bet faktas ,kad isejo ir gandai ir zzemelapiai greit plinta, tai todel ir pasakiau kad jau yra 1.082. o kas ten sake ,kad neranda garminas miestelio ar kaimelio sventoji, tai gal pirma instrukcijas ir manualus reiktu persiskaityt ?m? nes mazesniu kaimeliu ar miesteliu reikia ieskot ne per addresses o per cities ir problemu niekad nekils