Telefonų modeliai > DB3xxx
g502 tik raudona lempute sviecia
zidass:
sveiki ka patartumet net nezinau ka daryt raudona lempute sviecia, kiek zinau telefas yra gaves dregmes biski,
shrekas:
--- Citata iš: zidass Rugsėjo 24, 2009, 23:21 ---sveiki ka patartumet net nezinau ka daryt raudona lempute sviecia, kiek zinau telefas yra gaves dregmes biski,
--- Baigti citatą ---
Ka daryt su dregme- pilnas forumas patarimu. Geriausia- ultragarso vonele.
zidass:
shrekas gal galima placiau, bet apie si modeli nieko nera, man nereikia kitu modeliu, beto man reikia ji atgaivint, kas is tos voneles, pamirkisiu spicialiam skistije ir viskas ?
YOO:
ne viskas, cia tik pradzia, po to ziuri standartiskai ar dar like dregmes pedsaku, ar netrumpina ir t.t. dar gali pazet ar boxas info nuskaito, jei ne kokia klaida meta (pagal tai eina irgi kai ka sprest)
shrekas:
--- Citata iš: zidass Rugsėjo 25, 2009, 00:28 ---shrekas gal galima placiau, bet apie si modeli nieko nera, man nereikia kitu modeliu, beto man reikia ji atgaivint, kas is tos voneles, pamirkisiu spicialiam skistije ir viskas ?
--- Baigti citatą ---
Konkreciai apie si modeli gal ir nera, bet bendrais bruozais viska gali rasti. Tikai nerasi tikslaus aprasymo kaip ir ka daryti siam telefonui, nes kiekvienas atvejis turi savu niuansu. Be to kiekvienam modeliui temu atskirai ir neprikursi, jei nori, gali pabandyt suskaiciuot kiek ju tiksliai yra :D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją