Kita > Geležis |
Sony ericsson W580i Dingo garsas. |
<< < (4/9) > >> |
JauniusN:
aš išviso telefonų ardyt nelabai mėgstu.. Nes kai tik s500/w580 išardau tai paskui arba mikrofonas neveikia, arba blogai susideda ir tarpai būna. na, bet čia buvo tik tada kai keisdavau dangtelius saviškiam. šitam visko gal nereikės ardyt bet irgi atsimenu kad nėra lengva prie to garsiakalbio prieiti. |
esnyper:
As kai mazesnis buvau pasakiau sau, kad daugiau netvarkysiu jokiu elektroniniu dalyku pats - nesiu meistrui. Esu sutvarkes mp4 ir 2 telefus, dar visokiu menkniekiu, kad net meistrai nepadedavo :D Bet smalsumas nugalejo, vel pradejau tvarkyti viska pats, tik dabar nesigriebiu plaktuko kai kas nors neisistato ar neisijungia :D :D :D Mane viskas kas su elektra susija ziauriai traukia :D Nera namuose daikto kurio nesu istirinejes :D |
smiriukas:
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 30, 2009, 16:21 ---As kai mazesnis buvau pasakiau sau, kad daugiau netvarkysiu jokiu elektroniniu dalyku pats - nesiu meistrui. Esu sutvarkes mp4 ir 2 telefus, dar visokiu menkniekiu, kad net meistrai nepadedavo :D Bet smalsumas nugalejo, vel pradejau tvarkyti viska pats, tik dabar nesigriebiu plaktuko kai kas nors neisistato ar neisijungia :D :D :D Mane viskas kas su elektra susija ziauriai traukia :D Nera namuose daikto kurio nesu istirinejes :D --- Baigti citatą --- Kai mažesnis buvau, tai man lygiai tas pats buvo.. Net esu parsitempęs kažkokį magnetofoną išardymui iš lauko.. :D :D Na šiaip ardant būna visko, pasitaiko ir nesėkmių dėl nežinojimo, bet dažniausia pasiseka. :) Šiaip mėgstu net mašinas ardinėt... :laugh: |
1525:
--- Citata iš: JauniusN Gruodžio 30, 2009, 16:08 ---aš išviso telefonų ardyt nelabai mėgstu.. Nes kai tik s500/w580 išardau tai paskui arba mikrofonas neveikia, arba blogai susideda ir tarpai būna. na, bet čia buvo tik tada kai keisdavau dangtelius saviškiam. šitam visko gal nereikės ardyt bet irgi atsimenu kad nėra lengva prie to garsiakalbio prieiti. --- Baigti citatą --- Na del to kad blogai susidedavo, tai dangteliu kokybe gal prasta budavo ir gerai neprisipausdavo.. :) o neskubant, graziai ardant tel manau nekils problemu, juk pila gidu kaip ardyti :) |
YOO:
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 30, 2009, 16:21 ---As kai mazesnis buvau pasakiau sau, kad daugiau netvarkysiu jokiu elektroniniu dalyku pats - nesiu meistrui. Esu sutvarkes mp4 ir 2 telefus, dar visokiu menkniekiu, kad net meistrai nepadedavo :D Bet smalsumas nugalejo, vel pradejau tvarkyti viska pats, tik dabar nesigriebiu plaktuko kai kas nors neisistato ar neisijungia :D :D :D Mane viskas kas su elektra susija ziauriai traukia :D Nera namuose daikto kurio nesu istirinejes :D --- Baigti citatą --- kišai du pirštus į rozetę irgi ? ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |