Kita > Geležis |
Sony ericsson W580i Dingo garsas. |
<< < (5/9) > >> |
smiriukas:
Kartais net pirštų nereikia kišti į rozetę, užtenka tėvo kolonėlėse pabandyti padidinti bosus.. ;D ;D |
esnyper:
--- Citata iš: YOO Gruodžio 31, 2009, 13:16 --- --- Citata iš: esnyper Gruodžio 30, 2009, 16:21 ---As kai mazesnis buvau pasakiau sau, kad daugiau netvarkysiu jokiu elektroniniu dalyku pats - nesiu meistrui. Esu sutvarkes mp4 ir 2 telefus, dar visokiu menkniekiu, kad net meistrai nepadedavo :D Bet smalsumas nugalejo, vel pradejau tvarkyti viska pats, tik dabar nesigriebiu plaktuko kai kas nors neisistato ar neisijungia :D :D :D Mane viskas kas su elektra susija ziauriai traukia :D Nera namuose daikto kurio nesu istirinejes :D --- Baigti citatą --- kišai du pirštus į rozetę irgi ? ;D --- Baigti citatą --- Esu kazkada paemes laidus (ten kur sujungti du laidai) nuo skambucio i duris... Daugiau kazkaip nesinori :D |
luzhis:
--- Citata iš: smiriukas Gruodžio 30, 2009, 16:50 --- --- Citata iš: esnyper Gruodžio 30, 2009, 16:21 ---As kai mazesnis buvau pasakiau sau, kad daugiau netvarkysiu jokiu elektroniniu dalyku pats - nesiu meistrui. Esu sutvarkes mp4 ir 2 telefus, dar visokiu menkniekiu, kad net meistrai nepadedavo :D Bet smalsumas nugalejo, vel pradejau tvarkyti viska pats, tik dabar nesigriebiu plaktuko kai kas nors neisistato ar neisijungia :D :D :D Mane viskas kas su elektra susija ziauriai traukia :D Nera namuose daikto kurio nesu istirinejes :D --- Baigti citatą --- Kai mažesnis buvau, tai man lygiai tas pats buvo.. Net esu parsitempęs kažkokį magnetofoną išardymui iš lauko.. :D :D Na šiaip ardant būna visko, pasitaiko ir nesėkmių dėl nežinojimo, bet dažniausia pasiseka. :) Šiaip mėgstu net mašinas ardinėt... :laugh: --- Baigti citatą --- as kai 6-8metu buvau tai namo netik lauke magnetofonus rastus namo tempdavau bet ir televizorius oi kaip mama velniu duodavo ;D pas mane kaime istisos dezes pilnos ivairiu prietaisu ir detaliu ;D ;D ;D karta namo nedidele skabykle bandziau atsitempt kai mazas buvau nes varikli isiimt norejau bet kojos pirsta susilauziau ;D ;D ;D ;D blemba faini tada laikai buvo bet kartais net pats nustebdavau kai isardydavau ir surinkdavau neveikianti daigta o jis imdavo veikti.... |
smiriukas:
Su televizoriais, tai man priminei, kaip mes ardydavom su draugu pas jį telikus, net skalbimo mašinas. :D Iš jų išrinkdavom kas vertinga, po to prašydavom tėvų, kad nuvežtų iki sąvartyno ir priduodavom tuos metalus, taip gaudavom truputuką pinigų. :) |
luzhis:
--- Citata iš: smiriukas Gruodžio 31, 2009, 18:30 ---Su televizoriais, tai man priminei, kaip mes ardydavom su draugu pas jį telikus, net skalbimo mašinas. :D Iš jų išrinkdavom kas vertinga, po to prašydavom tėvų, kad nuvežtų iki sąvartyno ir priduodavom tuos metalus, taip gaudavom truputuką pinigų. :) --- Baigti citatą --- metalus man priminei kazkada kaime budamas 6 metu nuo kaimynu lauko atitempiau 10kg varines vielos :D oi kaip senelis tada velniu dave o as galvojau ka as blogo padariau gi jej laukuose guli tai nereikalingas daigtas ;D bet atgal viela nesti neliepe ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |