Telefonų modeliai > 5xxx
Problema su tel pavadinimu: Nokia 5130c-2
<< < (3/4) > >>
xgigax:
sveiki.turiu problema. turiu 5130c-2 telefona ir ekranas skiles.dar yra 2 metams garantija ka daryti?
auris69:

--- Citata iš: YOO  Sausio 06, 2010, 09:06 ---
--- Citata iš: auris69  Sausio 05, 2010, 21:15 ---
--- Citata iš: Psichodelinė Animacija  Sausio 05, 2010, 20:53 ---Sveiki.
Gan senokai susidūriau su šia problema.
Nokia PC Suite telefoną atpažįsta kaip Nokia 5130c-2
Kai turėtų būti tiesiog Nokia 5130. Dėl to kyla problemų parsisiunčiant mobilaus interneto nustatymus, kadangi kai juos siunčia, patikrinamas telefono modelis, o modelis Nokia 5130c-2 turbūt neįtrauktas į tuos sąrašus, ir gaunu žinutę jog šiam tel nustatymų nėra. Ir dar visokie dalykėliai būna neveikia jeigu bandau "instaliuoti" į mobilų.

Taigi klausimas būtų: kaip pakeisti šį pavadinimą. Ar yra kažkokios programos tokiems dalykams?

--- Baigti citatą ---

Kur pirkai moba? Man itarimas kad jis kiniskas, c raide mobo pabaigoj rodas jog jis skirtas kinu rinkai mano zinioms.

--- Baigti citatą ---
Cia tau ne SE, kad c raide reikstu China. Pas nokijas c raide reiskia Classic   :D

--- Baigti citatą ---

Bet gi 5130 mano ziniomis muzikinis :P XM i mean :P Taigi kolkas neteko girdet XM classic :D
shrekas:

--- Citata iš: xgigax  Sausio 08, 2010, 17:05 ---sveiki.turiu problema. turiu 5130c-2 telefona ir ekranas skiles.dar yra 2 metams garantija ka daryti?

--- Baigti citatą ---
Kokia gali buti garantija, jei yra mechaninis pazeidimas???
Gorex:
mano tel 5320d-1 xm, man jokių problemų nekyl su interneto nustatymais. Vienur mano telefą atpažyst kaip 5320, kitur 5320d, dar kitur 5320d-1. Gal žinot ką reišk tas toks modelis kuo jis mandresnis už paprastą 5320?
TRASh:
Cia bus arba kokio operatoriaus brandui atskirt raide,arba spalvos koks kodas.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją