Negi jums gaila padeti ar ne vienas nezinot ?
Citata iš: Gummybearrr Vasario 25, 2010, 20:56Negi jums gaila padeti ar ne vienas nezinot ?ar tu da**** ar kas tau yra, tau zmones tinkama linkme nusiunte, ir dar skaityt net nebandai... kas toks busi ,kad tau asmeniskai turetu patart ir pasakyt ta ana siuskis, taip anaip daryk, kaip jau npost apie tai prirasyta...
http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=871 AR yra lt kalba nezinau
kaip supratau cia nera galanciu man padeti bet aciu tiems kurie stengesi pagelbeti man
Gal gali kas pasakyti is kur galeciau parsisiusti cumtomize_upgrade su lietuviu kalba ?
sweiki, gal galetumet padeti persirasyti w995 programine iranga nes atnaujiti neduoda nei telefona nei prie kompo prijungus. arba numeskit nuoroda kur butu aiskiu net mazam vaikiui kaip persirasyti ir tikrai veiktu nes nesinori telefo sugadinti
Citata iš: zapaksas Kovo 12, 2010, 16:17sweiki, gal galetumet padeti persirasyti w995 programine iranga nes atnaujiti neduoda nei telefona nei prie kompo prijungus. arba numeskit nuoroda kur butu aiskiu net mazam vaikiui kaip persirasyti ir tikrai veiktu nes nesinori telefo sugadintiNe per geri norai??? Nunesk meistrams ir nesugadinsi. Net ir jiems darant niansu buna, bet jie turi su kuo atstatinet telefonus jei kas nutinka...
meistrai man atrodo ir pridirbo kad atnaujinimu neranda nes seniau nesiau lt kalba irasytu . telefas is uk priristas nebuvo