Telefonų modeliai > DB2xxx

SE W880i Koma

<< < (2/5) > >>

YOO:
viskas ten siame modelyje trapu: ir korpusai, ir pagrindine plokste ir lcd :)

trajakas289:
butu neblogai patikrint :) aš pats tai iš vilniaus, naujininkų :) ir kas blogiausia , tai kad ten mano buvo visi adresai telefone , o ne sim. tai jai nepataisysiu mirs man jie ;D vėl daug darbo kol visus gausiu :D o dėl trapumo tai nepasakyčiau , kadangi kai sugedo , tai nervas taip paėme , kad sviedžiau telefoną i siena (stipriai) bet ekranas nei kas kita nesutrupėjo.

auris69:

--- Citata iš: trajakas289  Kovo 15, 2010, 17:26 ---butu neblogai patikrint :) aš pats tai iš vilniaus, naujininkų :) ir kas blogiausia , tai kad ten mano buvo visi adresai telefone , o ne sim. tai jai nepataisysiu mirs man jie ;D vėl daug darbo kol visus gausiu :D o dėl trapumo tai nepasakyčiau , kadangi kai sugedo , tai nervas taip paėme , kad sviedžiau telefoną i siena (stipriai) bet ekranas nei kas kita nesutrupėjo.

--- Baigti citatą ---

jei mob weikia, tik ekranas nerodo, tai pasijung moba prie pc ir persikelk wiska kas reikalinga ;)

trajakas289:

--- Citata iš: auris69  Kovo 15, 2010, 17:30 ---
--- Citata iš: trajakas289  Kovo 15, 2010, 17:26 ---butu neblogai patikrint :) aš pats tai iš vilniaus, naujininkų :) ir kas blogiausia , tai kad ten mano buvo visi adresai telefone , o ne sim. tai jai nepataisysiu mirs man jie ;D vėl daug darbo kol visus gausiu :D o dėl trapumo tai nepasakyčiau , kadangi kai sugedo , tai nervas taip paėme , kad sviedžiau telefoną i siena (stipriai) bet ekranas nei kas kita nesutrupėjo.

--- Baigti citatą ---

jei mob weikia, tik ekranas nerodo, tai pasijung moba prie pc ir persikelk wiska kas reikalinga ;)

--- Baigti citatą ---

o kokiu budu perikelti ? reikia gal per kokia programa? nes kai rode ekranas tai ten buvo du pasirinkimo budai prijungus , arba ilyst i memory card arba telefono būsena, bet ta busena nieko nekeičia , pajungta ir tiek tada :)

IMaGine:
teoriškai kad ir išjungtam telefone įkištum USB automatikai įsijungtu failu persiuntimu režimas.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją