Ne į temą > Kita
Noriu pirkti mašiną ir labai domina jūsų nuomonė
smiriukas:
Realiai yra taip, kad jeigu nusipirksi tikrai geros būklės mašiną, nesudrožtą, prižiūrėsi ją, tai ji tau ir tarnaus kaip priklauso ir nesvarbu tai ar prancūzas ar vokietis. Nors vistiek aš linksu prie vokiečių, na dar gal nieko japonai.
winci:
čigone, neteisingai skaičiuoji. vokietukų - audi, vw, bmw ir opel lietuviškoje rinkoje absoliuti dauguma, todėl ir servizuose jų daug. gink dieve nesakau, kad jos negenda ;). lygiai tas pats, jei sakyčiau, kad jei ne nokia, samsung ir se, mobiliakų meistrai dešros neįpirktų. reik žiūrėt brand'o paplitimą rinkoje. o aš, nors eilė metų važiuoju su vokietukais, tačiau simpatizuoju toyota'i.
smiriukas:
Ir pirk automobilį taupų, kad po to nebūtų taip ;D:
YOO:
turejau pora Fiat (benzinai) pirma mano masina Tipo, po to Bravo :) na tikrai nieko blogo nepasakysiu apie jas.. detaliu kaina kaip ir VW ar audi, remonto kaina irgi tas pats, vaziavo patikimai, va tik vienas nuotikys tai varem iki italijos poilsiaut, tai nuo lenkijos pabaigos streikuot pradejo, kadangi ir lenkijoj ir cekijoj Fiatai valdo :) tai ne problema buvo srote rast kuro siurbli ir pasikeist... O siaip pirk Audi A3, ir cia forume kuriam A3 kluba ;D
bronius69:
Pirk galingą galu varomą automobilį.Praktiškai tai tik vieno gamintojo modeliai kurį pats puikiai žinai :)
Tik toks gali suteikti tikrą vairavimo malonumą.Kai pensininkas būsi galėsi žiūrėti visokius dyzelius golfus :D