Telefonų modeliai > 5xxx |
Dėl nokia 5230 gps'o |
<< < (3/4) > >> |
grazhvee:
--- Citata iš: RaPro Birželio 06, 2010, 15:26 --- --- Citata iš: esnyper Birželio 06, 2010, 14:52 ---Žinai, atsakysiu į tavo glušą klausimą. Taip. Daugiau nekomentuosiu... --- Baigti citatą --- Dėkoju ;) vadinasi pirksiu nokia 5230 :) --- Baigti citatą --- jei vien del gps, tada nepirk, geriau gps uz 200 lt koki pvz garmin nuvi 200 + telefonas, nes gps esantis telefone mane pavede ne karta, nes signalas nera toks stiprus, kaip navigacijos :) |
RaPro:
Ne dėl to šiaip fainas telefas atrodo ;) |
zaliukas:
--- Citata iš: grazhvee Birželio 06, 2010, 17:22 --- --- Citata iš: RaPro Birželio 06, 2010, 15:26 --- --- Citata iš: esnyper Birželio 06, 2010, 14:52 ---Žinai, atsakysiu į tavo glušą klausimą. Taip. Daugiau nekomentuosiu... --- Baigti citatą --- Dėkoju ;) vadinasi pirksiu nokia 5230 :) --- Baigti citatą --- jei vien del gps, tada nepirk, geriau gps uz 200 lt koki pvz garmin nuvi 200 + telefonas, nes gps esantis telefone mane pavede ne karta, nes signalas nera toks stiprus, kaip navigacijos :) --- Baigti citatą --- ir del signalo stiprumo tave pavede jis? :D |
RaPro:
Ei, o gal turite kokių kitų pasiūlimų dėl telefono? Maždaug panačios kainos :) |
grazhvee:
--- Citata iš: zaliukas Birželio 06, 2010, 17:49 --- --- Citata iš: grazhvee Birželio 06, 2010, 17:22 --- --- Citata iš: RaPro Birželio 06, 2010, 15:26 --- --- Citata iš: esnyper Birželio 06, 2010, 14:52 ---Žinai, atsakysiu į tavo glušą klausimą. Taip. Daugiau nekomentuosiu... --- Baigti citatą --- Dėkoju ;) vadinasi pirksiu nokia 5230 :) --- Baigti citatą --- jei vien del gps, tada nepirk, geriau gps uz 200 lt koki pvz garmin nuvi 200 + telefonas, nes gps esantis telefone mane pavede ne karta, nes signalas nera toks stiprus, kaip navigacijos :) --- Baigti citatą --- ir del signalo stiprumo tave pavede jis? :D --- Baigti citatą --- norejau pasakyti, kad gps esantis telefone neprilygsta, normaliai navigacijai :) turejau telefonuose gps, tai mieste vaziuojant grybaudavo neblogai, marsrutus kol perskaiciuodavo, tai kitam mieste taip pasiklysi, kad kazi ar berasi kelia kaip isvaziuoti :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |