Telefonų modeliai > 5xxx |
Dėl nokia 5230 gps'o |
<< < (4/4) |
zaliukas:
--- Citata iš: grazhvee Birželio 06, 2010, 18:58 --- --- Citata iš: zaliukas Birželio 06, 2010, 17:49 --- --- Citata iš: grazhvee Birželio 06, 2010, 17:22 --- --- Citata iš: RaPro Birželio 06, 2010, 15:26 --- --- Citata iš: esnyper Birželio 06, 2010, 14:52 ---Žinai, atsakysiu į tavo glušą klausimą. Taip. Daugiau nekomentuosiu... --- Baigti citatą --- Dėkoju ;) vadinasi pirksiu nokia 5230 :) --- Baigti citatą --- jei vien del gps, tada nepirk, geriau gps uz 200 lt koki pvz garmin nuvi 200 + telefonas, nes gps esantis telefone mane pavede ne karta, nes signalas nera toks stiprus, kaip navigacijos :) --- Baigti citatą --- ir del signalo stiprumo tave pavede jis? :D --- Baigti citatą --- norejau pasakyti, kad gps esantis telefone neprilygsta, normaliai navigacijai :) turejau telefonuose gps, tai mieste vaziuojant grybaudavo neblogai, marsrutus kol perskaiciuodavo, tai kitam mieste taip pasiklysi, kad kazi ar berasi kelia kaip isvaziuoti :) --- Baigti citatą --- kiek telefonu ir kartu gps per rankas perejo, tai pas n82 stipriausias signalas visados budavo, bet nei su vienu telefonu problemu nemaciau, jau nebe tie laikai, kaip visi sako, kas tinka viskam netinka niekam, tie laikai jau praejo, seis laikais valdo kombainai :D |
grazhvee:
galiu drasiai sakyti, kad kombainai sucks !!! kodel ? jei viskas viename bus tai batareika laikys viena diena kokia is telefona nauda tada ? turiu 6310i esu labai patenkintas + GPS garmin nuvi 200 + loptopas + masinine mage su isvaziuojanciu ekranu, daugiau man nieko nereikia, jokiu fotiki t.t tai cia mano tokia nuomone ir mano tokie poreikiai :) |
esnyper:
Pilnai sutinku su grazhvee, telefonas turi skambinti, o GPS turi padėti nepasiklysti kelyje ;D |
roobis:
jo... 5730xm pardavimo problema buvo , kad jį į dieną reikia 2 kartus kraut.. O taip gaila buvo parduot... |
RaPro:
Ko čia nukrypot nuo temos.. Čia tema buvo GPS ar veiks viskas galit spyną dėt ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |