Ne į temą > Kita |
Juokų kampelis |
<< < (7/9) > >> |
smiriukas:
O man patiko tas prikolas. |
ConnectIT:
http://www.youtube.com/watch?v=NnPfynyCqyI Čia aiškiau pasakyta, ką gerti, o ko ne... :D |
smiriukas:
Ieškodamas telefono pamačiau tokį skelbimą. :D |
foxass:
X6 parodija :D |
ConnectIT:
*** Eina žmogus per dykumą, pavargo... Žiūri - lempa guli... Patrynė ir išlindo džinas: - Sakyk, ko nori, šeimininke... - Noriu namo,- džinas paėmė jį už rankos ir veda. Veda valandą, dvi. Žmogus: - Pala, pala, ne taip supratai, aš noriu greitai namo. - Gerai, tada bėgam... *** Gyvenimas - kaip elektra: su įtampa keliesi, priešindamasis eini į darbą, visą dieną kibirkščiuoji, grįžti visas įsielektrinęs, o poto išsijungi. *** Ir vilkai sotūs, ir avys sveikos, ir piemeniui amžiną atilsį... *** Draugas draugui pasakoja: - Mano brangioji sportuoja sporto klube, kad gražiai atrodytų. - Na, ir kiek numetė..? - klausia draugas. - 300 litų! *** Gydytojas: - Jūsų žmonos liga paveldėta. Vyras: - Na, ir puiku. Sąskaitą nusiųskite mano uošviui! *** Kai prireikia staigiai paspausti mašinos stabdžius, tavo gyvenimas būna nebe tavo rankose, o tavo kojose. *** Generolas armijoje isakinėja. - Pirmas tankas važiuot! Pirmas tankas nuvažiuoja. - Antras tankas važiuot! Antras tankas nuvažiuoja. - Trečias tankas važiuot! Iš tanko išlipa girtas čiukčia tankistas ir sako: - Generole mano kepurė kalba! *** Penktoje klasėje mokytojas klausia vaikų, kas labiausiai jaudina vyrą. Iš pirmo suolo atsistoja Petriukas ir sako: - Niekas taip nejaudina vyro, kaip nuogas moters kūnas. Mokytojas supyko ir šaukia: - Lauk iš klasės ir rytoj be tėvo neateik. Rytoj ateina mokytojas ir žiūri - sėdi Petriukas paskutiniame suole ir be tėvo. Mokytojas klausia, kodėl Petriukas vienas, be tėvo, ir dar paskutiniame suole sėdi. Petriukas atsako: - Tėvas sakė, kad jei tavo mokytojo nejaudina nuogas moters kūnas, vadinasi jis yra pyd**** ir reikia nuo jo laikytis toliau. *** Mažas asiliukas klausia tėvelio: - Tėveli, o kodėl tu turi žmoną, o aš ne? - Supranti, sūnau, - sako tėvas, - žmonas turi tik dideli asilai. *** Kalbasi du studentai. Vienas sako: - Gal neinam šiandien į paskaitas? Gal į barą nueinam? - Ne, man išsimiegot reikia... *** Mokytoja pamokoje: - Vaikai, kas yra daiktas? Onutė: - Na pavyzdžiui kuprinė tai yra daiktas, liniuotė irgi... Petriukas iš galinio suolo: - Ką jūs suprantat, va butelis alaus ant pagirių - va čia tai daiktas... Šaltiniai: Vakarų ekspresas ir anekdotai.biz |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |