Ne į temą > Kita |
Juokų kampelis |
<< < (8/9) > >> |
ConnectIT:
*** Instrukcija - popiergalis, kurį skaito dviem atvejais: 1. Kai nėra ką skaityti 2. Kai prietaisas jau sulaužytas *** Sudužo prie negyvenamos salos laivas. Išsigelbėjo tik du vyriškiai. Sėdi krante, kalbasi: - Tau kokios moterys labiau patinka - storos ar plonos? - Nesijaudink - tiksi. *** - Pasiruoškite blogiausiam! - Gydytojau, aš mirsiu? - Ne, rytoj - į darbą! Šaltinis: Vakarų ekspresas |
ConnectIT:
RE-VŽ anekdotai (2011-07-14): *** Vyras kaip transformatorius: gauna 220, namo parneša 127, o už likusius ūžia. *** Kaip vienu žodžiu angliškai pasakyti: "Žmona su uošve savaitgaliui išvažiavo į sodą ir pasiėmė vaikus"? - Yes! *** Moteris prie vairo - tai kaip žvaigždė danguje: spindi, žiba... Tu ją matai, o ji tavęs ne. *** Muilas labai sausina odą, todėl prausdamesi naudokite ir vandenį. *** - Teisiamasis, ar atpažįstate šį peilį? - Taip. - Sakote, atpažįstate! - Jau trečią kartą šią savaitę man jį rodote... *** Kai šeimoje tik viena žmona, ji užauga egoistė. Įrašyta: Liepa 14, 2011, 10:10RE-VŽ anekdotai (2011-07-15): *** Švari sąžinė - pirmas sklerozės požymis. *** Kalbasi dvi blondinės: - Žinai, neišlaikiau vairavimo egzamino... - Kodėl? - Privažiavau žiedą, o ten buvo ženklas "30". Apvažiavau žiedą trisdešimt kartų ir išmetė mane iš vairavimo egzamino. - Vadinasi, neteisingai suskaičiavai! *** Kada vyras išvysto didžiausią greitį: bėgdamas nuo žmonos ar bėgdamas paskui butelį? Bėgdamas su buteliu nuo žmonos. |
esnyper:
Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti. Žydų forumas: Tu paklausi - tavęs irgi pradeda klausinėti. Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas |
lg:
Kodėl blondinės nevairuoja KIA automobilių? Nes pasižiūrėjusios į telefoną pamato užrašą: NOKIA (NO KIA) ;) |
ConnectIT:
--- Citata iš: esnyper Liepos 28, 2011, 00:19 ---Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti. Žydų forumas: Tu paklausi - tavęs irgi pradeda klausinėti. Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas --- Baigti citatą --- Čia pats sugalvojai ar žydai pasakė? Prisipažink! :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |