Ne į temą > Aš esu... |
Aš esu - .... |
<< < (3/6) > >> |
asrelka:
--- Citata iš: wixx912 Balandžio 13, 2011, 07:31 --- --- Citata iš: -NOKIA- Balandžio 12, 2011, 23:29 --- ...maladiec, jau visur pazenges --- Baigti citatą --- Nu, ypač internete --- Baigti citatą --- Atseit, internete ypatingai patogu apsimesti pažengusiu? : D |
-NOKIA-:
--- Citata iš: asrelka Balandžio 17, 2011, 12:11 --- --- Citata iš: -NOKIA- Balandžio 12, 2011, 23:29 --- ...maladiec, jau visur pazenges --- Citata --- Atseit, internete ypatingai patogu apsimesti pa�engusiu? : D --- Baigti citatą --- siais laikais internete gali buti kuom tik nori... --- Baigti citatą --- --- Baigti citatą --- |
asrelka:
--- Citata iš: -NOKIA- Balandžio 17, 2011, 23:46 ---siais laikais internete gali buti kuom tik nori... --- Baigti citatą --- Na žinoma, juk taip ir apgaudinėjami vaikai. o.O |
-NOKIA-:
--- Citata iš: asrelka Balandžio 18, 2011, 10:14 ---Na žinoma, juk taip ir apgaudinėjami vaikai. o.O --- Baigti citatą --- Nea, taip atsiranda vaikai ;D naudokit antivirusines! |
asrelka:
--- Citata iš: -NOKIA- Balandžio 18, 2011, 14:52 ---Nea, taip atsiranda vaikai. naudokit antivirusines! --- Baigti citatą --- Dar neteko girdėti, kad interneto dėka vaikai gimtų. Na blyn, tikrai pasenau - visiškai apie pasaulio dėsnius nieko nebeišmanau. : D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |