Ne į temą > Aš esu... |
Aš esu - .... |
<< < (2/6) > >> |
wixx912:
--- Citata iš: -NOKIA- Balandžio 12, 2011, 23:29 ---Jaunimas visur dabar tik jaunimas :D maladiec, jau visur pazenges :) --- Baigti citatą --- Nu, ypač internete :D |
ConnectIT:
--- Citata iš: wixx912 Balandžio 12, 2011, 22:10 --- Šiuo metu laukiamiausios atostogos, nes tokie jau sunkūs metai buvo (jau kaip ir galim sakyt, jog 'buvo'), reikia atsipalaiduot ir savo mėgiama veikla pagaliau užsiimti, ir skirti laiko kiek tik nori :D --- Baigti citatą --- Jo. Bičas teisingai šneka. Net pats proto matavimo vienetas Čekuolis geriau nebūtų pasakęs... ;D Šiaip aš irgi vilnietis ir muzikos mokyklą lankęs, tai kaip ir su esnyper manau dėl nieko nesiginčysim! 8) Kreipkis, padėsiu kiek galėsiu! ;) |
wixx912:
--- Citata iš: ConnectIT ---Net pats proto matavimo vienetas Čekuolis geriau nebūtų pasakęs... ;D Šiaip aš irgi vilnietis ir muzikos mokyklą lankęs, tai kaip ir su esnyper manau dėl nieko nesiginčysim! 8) Kreipkis, padėsiu kiek galėsiu! ;) --- Baigti citatą --- Dėkui :) Jei jau siūlai, galbūt mokėtum maždaug paaiškinti, kaip lengvai perprast kvintų ratą? ;D Jei žinai :) |
ConnectIT:
--- Citata iš: wixx912 Balandžio 13, 2011, 13:37 --- --- Citata iš: ConnectIT ---Net pats proto matavimo vienetas Čekuolis geriau nebūtų pasakęs... ;D Šiaip aš irgi vilnietis ir muzikos mokyklą lankęs, tai kaip ir su esnyper manau dėl nieko nesiginčysim! 8) Kreipkis, padėsiu kiek galėsiu! ;) --- Baigti citatą --- Dėkui :) Jei jau siūlai, galbūt mokėtum maždaug paaiškinti, kaip lengvai perprast kvintų ratą? ;D Jei žinai :) --- Baigti citatą --- Šiaip juodąją magija neužsiimu, kaip Martynas Levickis, iš natų dorai niekada neskaičiau, bet absoliuti klausa kažkada mintinai mokytis instrumentų partijas netrukdė. Kažkada, kai dar maximos nebuvo... Dabar jau tiesiogiai nepadėčiau jokiam muzikantui, bet galiu pasakyti tiek, kad universalių mokymosi metodų nėra - stenkis kabintis iš tos pusės, iš kurios lengviau ir nepamiršk, kad be pastangų tik genijams sekasi. Į mane gali drąsiai kreiptis PC,NB,TCP-IP,WWW (SW,HW) / GSM,GPS (SW) ir kitais rūpimais klausimais. ;) |
wixx912:
--- Citata ---Šiaip juodąją magija neužsiimu, kaip Martynas Levickis, iš natų dorai niekada neskaičiau, bet absoliuti klausa kažkada mintinai mokytis instrumentų partijas netrukdė. Kažkada, kai dar maximos nebuvo... Dabar jau tiesiogiai nepadėčiau jokiam muzikantui, bet galiu pasakyti tiek, kad universalių mokymosi metodų nėra - stenkis kabintis iš tos pusės, iš kurios lengviau ir nepamiršk, kad be pastangų tik genijams sekasi. Į mane gali drąsiai kreiptis PC,NB,TCP-IP,WWW (SW,HW) / GSM,GPS (SW) ir kitais rūpimais klausimais. ;) --- Baigti citatą --- Viskas aišku :) žinosiu ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |