Telefonų modeliai > 6xxx

6303c problema

<< < (2/5) > >>

ConnectIT:
Windows XP Pro SP2? Telefonas įjungtas ir baterija pakrauta? Phoenix Service Software v.2010.08.004.41526? USB kabelio sujungimo tipas "PC Suite"?

vycka02:
Viskas taip padaryta o Windaus xp sp3 viena karta pagavo man ta tel bet turejau ji atjungt kad paziuret product code o kai pajungiau antra karta man jo nebesurado.
Įrašyta: Balandis 21, 2011, 19:51Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backing up data items
Backing up data items
Getting Data Package
Reading product state
Initializing datafile
DataItem "ProductProfile" version "1.1" set to defaults, skipping backup
DataItem "ISSVariantActivator" version "1.0" set to defaults, skipping backup
Backup/restore result: 0 out of 2 items were not backed up
Backup complete
Started product mode change
Started product mode change

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
Įrašyta: Balandis 21, 2011, 20:01Va db jau tokia beda...

esnyper:
Problema su driveriais. Atsisiųsk NSU ir prijunk telefoną. Kai susirašys visi driver'iai tai atjunk ir išjunk NSU. Tada su Phoenix bandyk. Jei nepadės - perkrauk kompą.

vycka02:
Tai jau padariau o ka daryt jei mano tel product code neatitinka su ten siulomais kodais?

YOO:
Cia situ modeliu yra dazna beda ir Nokia nedadarymas. tiesiog atplysta nuo plokstes akumo kontaktai kartu su dalele plokstes ir kartu nuplysta nemazai takeliu, beje daznai ir BT neveikia su sita problema. Taisymas sudetingas ir brangus, manau kokia apie 70 Lt.
Na kad suprastum labiau ka noriu pasakyt tai imetu foto, cia jau matosi nukelti akumo kontaktai ir po jais atstatyti takeliai, cia matosi tik 2 kontaktai, kairiau aisku yra ir trecias, po juo taip pat atstatyti takeliai. Po to ant virsaus uzdedi kontaktus akumo, kad jie neliestu situ atstatymui naudotu laiduku ir kad pakankamai tvirtai laikytusi.. na cia vel uzduotis...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją