Operacinės sistemos > Android |
SE X8 android custom ROM |
<< < (3/6) > >> |
wycka111:
--- Citata iš: tadasas99 Kovo 05, 2012, 18:35 --- koki softa isirasei, is mano linko atsisiuntei? jei taip tai turetu nelagint, nebent is tos pacios svetaines bet ne stable mod siunteisi, ten yra ir experimentiniu os, jei tas lagas pasijaucia ant meniu vaiksciojimo, pvz programu sraso tai turetu padeti tame meniu kur oweclockinimo nustatymai pasirink "lock meniu on ram" ar kazkaip pan ir memory size pasirink 48! kodel tu sakai kad pvz zaidimas naudoja batke? kokia programa tau tai rodo? jei is cm7 integruota batery usage tai ji rodo baterijos naudojimo istorija, t.y. kas kiek batkes suvalge nuo paskutinio ikrovimo, gali restartuot bet vistiek rodys tapati! del programu isjunginejimo tai as naudodavau cyanogenmod integruota "valdyti programas" (angliskai manage apps), spaudi vidurine knopke ir islindusiame meniu ja rasi, bet ne visas galima isjungti, kaikurios yra android dalis! cia pan kaip ir win! del batkes tai tu stebuklu nesitikek, jei minkydamas tel per 3-4h batke isciulpi tai cia normalu, seip norm naudojant, sms ir skambuciam jei 3 paras istempsi tai zjb! --- Baigti citatą --- Nu blem visteik tik apie 60-65 mb ram telieka laisva nors nieko nenaudoju, kazkodel man atrodo kad cia su tuo rom pasileidzia daug rpogramu kurios nera reikalingos.Beto isirasiau ta stable ROM.Ir dar nesuprantu viena dalyka kodel man vis rodo kad yra ijungtas walkman playeris nors ji isjungiu, po to vel ieinu i procesu sarasa ziuru yra ijungtas. |
tadasas99:
tai waklan playeri gali istrint jei tik tame problema, o del programy pasileidzianciu kartu su romu tai taip, pagalbiniu programu daug pasileidzia, manage apps/all aps perversk sarasa rasi daug kuriu neidiegei, bet jos yra os dalis, i jas maziau demesio kreipk ir neisjunginek! o lagas dingo? |
wycka111:
--- Citata iš: tadasas99 Kovo 06, 2012, 06:22 ---tai waklan playeri gali istrint jei tik tame problema, o del programy pasileidzianciu kartu su romu tai taip, pagalbiniu programu daug pasileidzia, manage apps/all aps perversk sarasa rasi daug kuriu neidiegei, bet jos yra os dalis, i jas maziau demesio kreipk ir neisjunginek! o lagas dingo? --- Baigti citatą --- Nu kaip ir dingo atrodo tik norejau paklaust dar viena dalyka gal man reiktu gal isirasyt 2.2 foryo roma? gal maziau ramu imtu, nes kai db lieka vos 60-70mb nekas bsk zinau, kad tera 128mb , bet visteik:).Kazkur skaiciau kad yra romas kuris tipo light kazkoks su kuriuo buna laisva apie 100mb ram kai os dirba. Blem pamirsau pasakyt kad tavo parodytas rom nesusiinstaliavo vis rasydavo instalation aborted, todel susiinstaliavau GingerxperiaV10.Gal reikia tavo Rom instaliuot su Clock work mod?Nes as su xrecovery dariau viska |
tadasas99:
seip http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php cia raso kad tavo tel turi 168mb ram, o 128mb yra storage (arba rom), t.y. vidine vieta programoms, android sistemai ir t.t. tau apie 70mb suvalgo android os, o kad lieka 60-70mb tai as cia nematau problemos, del to tau tel nelagis, o programas zaidimus ir visa kita dek i atminties kortele, man ant zte blade irgi likdavo maziau nei rasyta aprasyme, bet cia viskas normalu! seip caynogenmod romai tikrai neblogi, stabilus, rekomenduociau, o tavo telefonui jie turi tik viena stable os, ji tame linke kur as daviau! nors tavo isirasytas yra is xdadevelopers, seip irgi patikima svetaine, bet ju romu man neteko bandyti! del lite romu tai itariu tai bus tas pats romas tik be pagalbiniu programu, i ju sarasa ieina ir marketas, registracija prie gmail, be ju tau telefonas nepatiks, nemanau kad butu verta jas rasytis! paskaitinejau atsiliepimus apie taviski roma, jis turi bugu, ieskokis kito, arba mano duota arba v11 bandyk, pirma atsiliepimus paskaitinek! |
wycka111:
--- Citata iš: tadasas99 Kovo 06, 2012, 17:41 ---seip http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php cia raso kad tavo tel turi 168mb ram, o 128mb yra storage (arba rom), t.y. vidine vieta programoms, android sistemai ir t.t. tau apie 70mb suvalgo android os, o kad lieka 60-70mb tai as cia nematau problemos, del to tau tel nelagis, o programas zaidimus ir visa kita dek i atminties kortele, man ant zte blade irgi likdavo maziau nei rasyta aprasyme, bet cia viskas normalu! seip caynogenmod romai tikrai neblogi, stabilus, rekomenduociau, o tavo telefonui jie turi tik viena stable os, ji tame linke kur as daviau! nors tavo isirasytas yra is xdadevelopers, seip irgi patikima svetaine, bet ju romu man neteko bandyti! del lite romu tai itariu tai bus tas pats romas tik be pagalbiniu programu, i ju sarasa ieina ir marketas, registracija prie gmail, be ju tau telefonas nepatiks, nemanau kad butu verta jas rasytis! paskaitinejau atsiliepimus apie taviski roma, jis turi bugu, ieskokis kito, arba mano duota arba v11 bandyk, pirma atsiliepimus paskaitinek! --- Baigti citatą --- Skaiciau forume , tai buvo daug kam ta pati beda su tuo rom ant x8 , yra ten atrodo sprendimas bet labai jau painus...Nenoriu rizikuot.O tai v11 versija geresne nei ginger v10? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |