Ne į temą > Aš esu... |
As esu... |
<< < (4/10) > >> |
bronius69:
tokiam amžiui 1 metai daug ką reiškia.Svarbu neprasigert,ir perdauk neprisirist prie pc.Nes kaip pasižiūriu y smiriuko telefonu keitimą,ir pomėgi modint,rašyt forume.Tai praleidi visa laisva laiką...susimastyk |
Manntas:
man 15 ir 1/2.isejimui su draugais as laiko neskiriu,nes uzteko karto ir mane atbaide.pradejo jie rukyt,tai ka wejkiam,jie nk nzn,stovi kaip ikalti,tad nusprendziau kad taj ne man,jau geriau i kina nueit.o siaip atsipalajduoju zaisdamas trackmania united forever,tikrai smagu:)nu dar nete sedziu. Be to geras kad siam postui 2 metaj:D |
smiriukas:
--- Citata iš: bronius69 Liepos 30, 2008, 00:38 ---tokiam amžiui 1 metai daug ką reiškia.Svarbu neprasigert,ir perdauk neprisirist prie pc.Nes kaip pasižiūriu y smiriuko telefonu keitimą,ir pomėgi modint,rašyt forume.Tai praleidi visa laisva laiką...susimastyk --- Baigti citatą --- Baik juokus.. :laugh: Nesedziu as prie to PC, vis del to einu i lauka, bunu su draugais, raidinu su BMX ir t.t., gal cia tau tik taip pasirode,kad lb ilgai sedziu prie PC,o dabar nei modinu, nei labai daznai keiciu telefonus,nes nera ka modinti ir siaip kazkaip pabodo keitinet tuos telefonus,nes tai vistiek uzima laiko, o i foruma tikrai uzsuku pora kart per diena, bet tai nereiskia,kad ilgai sedziu prie PC.. :) Manntas, su tokiais "draugais" tu ir neprasidek, patikek dar yra normaliu zmoniu kurie nei ruko tokio amziaus ir pan., siulyciau tau susirast koki uzsiemima pvz. koki sporta, tada manau atsiras ir bendraminciu ir nauju normaliu draugu su kuriais galesit ka nors idomiau nuveikt nei parukyt... :D |
Manntas:
as jau 4 metus lankau aikido treniruotes(cia tox kovos menas).o draugu as normaliu turiu,tik gaila mazai:)kiti bendraamziai prasiruke,prasigere,o as net bandes nesu nes paprasciausiai nenoriu:Dkam man ten veltis |
bronius69:
--- Citata iš: smiriukas Liepos 30, 2008, 11:19 --- --- Citata iš: bronius69 Liepos 30, 2008, 00:38 ---tokiam amžiui 1 metai daug ką reiškia.Svarbu neprasigert,ir perdauk neprisirist prie pc.Nes kaip pasižiūriu y smiriuko telefonu keitimą,ir pomėgi modint,rašyt forume.Tai praleidi visa laisva laiką...susimastyk --- Baigti citatą --- Baik juokus.. :laugh: Nesedziu as prie to PC, vis del to einu i lauka, bunu su draugais, raidinu su BMX ir t.t., gal cia tau tik taip pasirode,kad lb ilgai sedziu prie PC,o dabar nei modinu, nei labai daznai keiciu telefonus,nes nera ka modinti ir siaip kazkaip pabodo keitinet tuos telefonus,nes tai vistiek uzima laiko, o i foruma tikrai uzsuku pora kart per diena, bet tai nereiskia,kad ilgai sedziu prie PC.. :) Manntas, su tokiais "draugais" tu ir neprasidek, patikek dar yra normaliu zmoniu kurie nei ruko tokio amziaus ir pan., siulyciau tau susirast koki uzsiemima pvz. koki sporta, tada manau atsiras ir bendraminciu ir nauju normaliu draugu su kuriais galesit ka nors idomiau nuveikt nei parukyt... :D --- Baigti citatą --- dėl modinimo tu man nepasakok kad turėt viska kas madinga se-nse elfai ir vis kita reikia labai daug laiko.Telefonu keitimas išvis labai sudėtingas dalykas nes pastoviai galvoji ką pirkt,kaip brangiau parduot,kaip bendraut su pirkėju,derėtis... >:( o jai dar telefono gedimai...gali laiko pritraukt miegui. Dėl gėrimo,tai subtili tema.Aš asmeniškai nesigailiu taip praleidęs laiką nuo 5-9 klases. :) kiek laiko sėdit per diena prie PC? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |