Ne į temą > Aš esu... |
As esu... |
<< < (5/10) > >> |
Manntas:
as galiu prasedet 7 wal.kazkada as tajp 3 dienas po 7 val be pertraukos pasedejau prie kompo taj tada kokia sawajte sirgau:D o siaip taj kaj tewaj darbe taj sedziu nuo 10 ryto iki 6 ar 8 wakaro.Nu bet sienom dar nelaipioju:D |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Manntas Liepos 30, 2008, 22:23 ---as galiu prasedet 7 wal.kazkada as tajp 3 dienas po 7 val be pertraukos pasedejau prie kompo taj tada kokia sawajte sirgau --- Baigti citatą --- 7 valandos tai dar nieko...mano rekordas yra 40 valandų non-stop, aišku neįskaičiuojant WC ir maisto pasiėjimo. Paskui geros 10h miego ir vėl žvalus kaip belgas buvau :) |
bronius69:
nesveikai ;D kažko apsiryjąs buvai kad sugebėjai tiek išbūt.Žiema per diena vidutiniškai po 5h,vasara dirbu tai mažinu 1-2h.Su tv žiūrėjimu,norėčiau ,kad vėl neatkrisčiau rudeniop.Rekordas gal ir buvo kokia 16h,bet akys ašaroja.Nepatogu sėdėt pasidaro.Galva skauda :'( kaip zombis |
smiriukas:
As vasara prie PC sedziu ~2 valandas,gal maziau, o ziema ivairiai buna, buna,kad ir ilgiau pasedziu, bet siaip nazdaug apie 2-4 (tame tarpe)... :) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: bronius69 Liepos 30, 2008, 23:02 ---kažko apsiryjąs buvai kad sugebėjai tiek išbūt. --- Baigti citatą --- Užsikabliavęs ant žaidimo buvau :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |