Ne į temą > Aš esu...
As esu...
<< < (8/10) > >>
bronius69:
aš jau dabar dažnai stengiuosi rašyt taisyklingai.Bet tai taip sunku  :'(.O be to nėra lietuviškų raidžių ant klaviatūros tai kol aklai patikrinu beveik visas...  O|-)
Manntas:
ilgainiui įsimeni ir no problem :D
Denukas:
Nu čia tai gerai off-topic'ą pavarėt, prasidėjo nuo prisistatymo, o baigėsi lietuviškų raidžių rašymu, net juokinga pasidarė, kaip greit tema keitėsi xD. Beje dar vienas patarimas rašant lietuviškai, stnekitės dėti skirybos ženklus, o tai kartais neina suprast, ką kas parašo. Iš esmės pats jau kokius 4-5 mėnesius stengiuos rašyt lietuviškai, bet kartais, kai rašau iš telefo, nenaudojų lt raidžių, nes ten jų paprasčiausiai nėra.
asrelka:

--- Citata iš: Gallardo  Rugpjūčio 03, 2008, 16:48 ---kokios dar one? onej vietoj i j raide naudoja... manau del musu  rasymo stiliaus galima apkaltinti sms zinutes. ir mano nesiojama kompa kurio klaviaturoje nepazymetos lt raides.  :D

--- Baigti citatą ---
Tai taip, paskaičius viską, tai tų 'j' kiek tik nori. O kad "šveplai" rašo, man visai nekliūna. Mažiau išsidirbinėt tik reikia. Dar tiesa, 'sh' ir pan. - brr.
O tau per ausį reiktų duot. Nepažymėtos raidės ir jau vadinasi, nesugebi rašyt lietuviškai. Jau nepamenu, kur mačiau klaviatūrą su lietuviškom raidėm. Pačią - erzina. Tau gal eilės tvarka surašyt?
Įrašyta: Rugpjūtis 20, 2008, 15:34
--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 03, 2008, 16:55 ---Iš žiemos miego vėl pabudai? :P

--- Baigti citatą ---
Vyšniau, aš visuomet gyva, tik kad šitą forumą užmiršus seniai buvau. :p
Įrašyta: Rugpjūtis 20, 2008, 15:35
--- Citata iš: Manntas  Rugpjūčio 06, 2008, 11:06 ---as ir kai skubu tai sweplaj rasau.Bet db nk ngl padaryt,nes is mobo rasau:(be to su mc60 rasyt ats lb sudetinga nes lagas didziulis,kol ats parasaj taj cia vargu vargas... laukiu kada gausiu siuntini su motorola L7.Atgaiva bus:D

--- Baigti citatą ---
Spyris į šikną už šitą postą.

O šiaip, tam ir skiltis yra, kad "Ne į temą", ko banguot dabar pradėjot?
Rytauzinas:

--- Citata iš: asrelka  Rugpjūčio 20, 2008, 15:36 ---
--- Citata iš: Gallardo  Rugpjūčio 03, 2008, 16:48 ---kokios dar one? onej vietoj i j raide naudoja... manau del musu  rasymo stiliaus galima apkaltinti sms zinutes. ir mano nesiojama kompa kurio klaviaturoje nepazymetos lt raides.  :D

--- Baigti citatą ---
Tai taip, paskaičius viską, tai tų 'j' kiek tik nori. O kad "šveplai" rašo, man visai nekliūna. Mažiau išsidirbinėt tik reikia. Dar tiesa, 'sh' ir pan. - brr.
O tau per ausį reiktų duot. Nepažymėtos raidės ir jau vadinasi, nesugebi rašyt lietuviškai. Jau nepamenu, kur mačiau klaviatūrą su lietuviškom raidėm. Pačią - erzina. Tau gal eilės tvarka surašyt?
Įrašyta: Rugpjūtis 20, 2008, 15:34
--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 03, 2008, 16:55 ---Iš žiemos miego vėl pabudai? :P

--- Baigti citatą ---

Vyšniau, aš visuomet gyva, tik kad šitą forumą užmiršus seniai buvau. :p
Įrašyta: Rugpjūtis 20, 2008, 15:35
--- Citata iš: Manntas  Rugpjūčio 06, 2008, 11:06 ---as ir kai skubu tai sweplaj rasau.Bet db nk ngl padaryt,nes is mobo rasau:(be to su mc60 rasyt ats lb sudetinga nes lagas didziulis,kol ats parasaj taj cia vargu vargas... laukiu kada gausiu siuntini su motorola L7.Atgaiva bus:D

--- Baigti citatą ---
Spyris į šikną už šitą postą.

O šiaip, tam ir skiltis yra, kad "Ne į temą", ko banguot dabar pradėjot?

--- Baigti citatą ---

cia i tema jsu kalbat ar nlb? :D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją