Ne į temą > Aš esu...
As esu...
<< < (7/10) > >>
Gallardo:
kokios dar one? onej vietoj i j raide naudoja , kas antra raide DiDzIaJa  raso ir pan. vienu zodziu durniu laivas ten. manau del musu  rasymo stiliaus galima apkaltinti sms zinutes. ir mano nesiojama kompa kurio klaviaturoje nepazymetos lt raides.  :D
Wyshniukas:

--- Citata iš: Gallardo  Rugpjūčio 03, 2008, 16:48 ---ir mano nesiojama kompa kurio klaviaturoje nepazymetos lt raides.  :D

--- Baigti citatą ---

Na galima juk išmokti/atsiminti kur vis dėlto yra lietuviškos raidės...nėra labai sunku.

--- Citata iš: asrelka  Rugpjūčio 03, 2008, 16:35 ---Ei ei, bet vis tiek kai kas nesikeičia per metus laiko - kada lietuviškai padoriai rašyt išmoksit? Vis iš one.lt išmokę ir galvoja, kad tai gerai.

--- Baigti citatą ---

Iš žiemos miego vėl pabudai? :P
Gallardo:
Žinau , kad išmokstama. Viskas , nuo dabar rašau lietuviškai.  :-\ 
smiriukas:

--- Citata iš: Gallardo  Rugpjūčio 03, 2008, 17:11 ---Žinau , kad išmokstama. Viskas , nuo dabar rašau lietuviškai.  :-\ 

--- Baigti citatą ---
Liuks, aš tai kai skubu rašau šveplai,o kai neskubu,turiu laiko rašau lietuviškomis raidėmis :]~.

P.S. Gal baigiam nukrypt nuo temos? ;D
Manntas:
as ir kai skubu tai sweplaj rasau.Bet db nk ngl padaryt,nes is mobo rasau:(be to su mc60 rasyt ats lb sudetinga nes lagas didziulis,kol ats parasaj taj cia vargu vargas... laukiu kada gausiu siuntini su motorola L7.Atgaiva bus:D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją