Telefonų modeliai > Siemens |
KAs gali padeti su Siemens C60 |
<< < (3/5) > >> |
Wyshniukas:
WinSwup uzdek varneles PreCheck ir PostCheck ir tada bandyk. Beje baterija butu gerai kad dar pakrautum del garantumo ;) |
argentas:
--- Citata iš: Wyshniukas Sausio 22, 2006, 23:00 ---WinSwup uzdek varneles PreCheck ir PostCheck ir tada bandyk. Beje baterija butu gerai kad dar pakrautum del garantumo ;) --- Baigti citatą --- bandziau, bet vistiek neleidzia, raso Error on waiting for Ack EOT. Nu ir nesiseka man:) |
CRONUS:
--- Citata iš: argentas Sausio 23, 2006, 10:32 ---bandziau, bet vistiek neleidzia, raso Error on waiting for Ack EOT. Nu ir nesiseka man:) --- Baigti citatą --- paieskoj irasyk "Ack EOT" rasi atsakyma tikrai |
SeniZ:
--- Citata iš: CRONUS Sausio 23, 2006, 10:48 --- --- Citata iš: argentas Sausio 23, 2006, 10:32 ---bandziau, bet vistiek neleidzia, raso Error on waiting for Ack EOT. Nu ir nesiseka man:) --- Baigti citatą --- paieskoj irasyk "Ack EOT" rasi atsakyma tikrai --- Baigti citatą --- Iseitis yra apsilankyti sveciuose :) |
CRONUS:
--- Citata iš: SeniZ Sausio 24, 2006, 01:34 ---Iseitis yra apsilankyti sveciuose :) --- Baigti citatą --- sveciai kiek suprantu tai butu Techninio aptarnavimo centras ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |