mobiles.lt

Autorius Tema: Java zaidimu paleidimas  (Skaityta 3506 kartus)

Neprisijungęs peep24

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +1/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus peep24
Java zaidimu paleidimas
« Įrašytas: Vasario 04, 2006, 15:01 »
Is karto atsiprasau uz durnus klausimus.
Turiu Motorola A925 jau dvi savaites ir niekaip nesugebu, t.y. nesuprantu kaip reikia instaliuoti nors viena zaidima. Nemoku ir programu jokiu parsisiusti. USB neturiu, duomenis keliu i telefona vien tik per atminties kortele. MP3, nuotraukas ir video ikeliu be problemu, o vat zaidimu ar kokiu programu nesugebu.
Internete pilna visokiausiu zaidimu skirtu butent mano telefonui, bet juos parsiuntus arba ju isviso nemato arba, error meto.
Kaip is interneto parsiuntus zaidima ji ikelti i telefona? Dazniausia juos parsiuncia .zip ir .rar fomatais ir kaip suprantu mano telefonas neturi arhyvavimo programos, ar kaip cia iseina?

Jai kas turetu kantrybes man zaliam paaiskinti viska nuo pradziu buciau labai dekingas.

Ir dar viena problema, parsisiunciau filmuka formatu kurio mano telefonas neskaito. Ikeliau ji i vidini telefono video folderi. Atmintis telefone dingo, o as to failo nematau. Nei ziureti negaliu nei istrinti. Kaip isvalyti tas siuksles, gal yra kokia programele?

[edit]REDAGUOK[/edit]
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 04, 2006, 15:35 sukūrė CRONUS »

Neprisijungęs spcx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 117 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus spcx
Spcx
Ats.: Java zaidimu paleidimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 04, 2006, 19:26 »
nu blt... rar ir zip reik isarchywuot kompe o ne kelt suarchyvuota i moba tai isigik zmoniska kompa kad butu usb jungtis

Neprisijungęs peep24

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +1/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus peep24
Ats.: Java zaidimu paleidimas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 05, 2006, 11:53 »
Yra pas mane kompe usb jungtis, neturiu tik usb laido, moketi 50 ar kiek ten lt kainuoja tas laidas vien del to kad galeciau savo mobiliake pazaisti zaidima, kazkaip nelabai kyla ranka. Visa ta pacia informacija galiu persikelti per atminties kortele.
Na gerai isarhyvavus man ta zaidima i kuria papke mobiliame telefone man reikia kelti ta zaidima kad mobiliakas matytu. Nes kazkaip man niekas nesigauna. Ir dar o nera programu mobiliems telefonams kurios galetu arhyvuoti .rar. ir .zip failus?