Telefonų modeliai > x6x |
mano siemensas nebeiraso zymeliu... |
<< < (3/4) > >> |
tornado:
Siaip galetum paaiskint,bet manau suprasciau:) tik wa beda kur Wape gauti man tas programas,nes as ir cia per wap...kurt juos manau sunku nebutu...:) |
XGetlowX:
wap.siemens-club.ru ten nesunku, tik svarbiausia kai atgal viska desi nedek papkes, o failus, kurie joje ;) kai kursi suprasi |
tornado:
va dar turiu klausima...mano telefonas c65 o draugo cx75...is jo pasiskolinau usb kabeli,norejau ishsikelt i pc fotkes...suinstalinau draiveri (tox mazas cd,mazesnis uz standartini) ir niekas man nepavyko..nej iejus i my computer atsirado kokia ikona,nej apacioj shalia starto,nej kitoj pusej....kaip cia buwo gal numanot? draugo sw12 o mano sw54 :) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: tornado Balandžio 28, 2006, 20:07 ---va dar turiu klausima...mano telefonas c65 o draugo cx75...is jo pasiskolinau usb kabeli,norejau ishsikelt i pc fotkes...suinstalinau draiveri (tox mazas cd,mazesnis uz standartini) ir niekas man nepavyko..nej iejus i my computer atsirado kokia ikona,nej apacioj shalia starto,nej kitoj pusej....kaip cia buwo gal numanot? draugo sw12 o mano sw54 :) --- Baigti citatą --- Gerai perskaityk sita tema http://www.mobiles.lt/index.php/topic,2368.0.html SX1 kabelis yra kaip ir pas CX75 ;) |
tornado:
:) nalabai supratau ka norejot pabrezt,duodami ta nuoroda :) ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |