Telefonų modeliai > x6x
mano siemensas nebeiraso zymeliu...
<< < (3/4) > >>
tornado:
Siaip galetum paaiskint,bet manau suprasciau:) tik wa beda kur Wape gauti man tas programas,nes as ir cia per wap...kurt juos manau sunku nebutu...:)
XGetlowX:
wap.siemens-club.ru ten nesunku, tik svarbiausia kai atgal viska desi nedek papkes, o failus, kurie joje ;) kai kursi suprasi
tornado:
va dar turiu klausima...mano telefonas c65 o draugo cx75...is jo pasiskolinau usb kabeli,norejau ishsikelt i pc fotkes...suinstalinau draiveri (tox mazas cd,mazesnis uz standartini) ir niekas man nepavyko..nej iejus i my computer atsirado kokia ikona,nej apacioj shalia starto,nej kitoj pusej....kaip cia buwo gal numanot? draugo sw12 o mano sw54 :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: tornado  Balandžio 28, 2006, 20:07 ---va dar turiu klausima...mano telefonas c65 o draugo cx75...is jo pasiskolinau usb kabeli,norejau ishsikelt i pc fotkes...suinstalinau draiveri (tox mazas cd,mazesnis uz standartini) ir niekas man nepavyko..nej iejus i my computer atsirado kokia ikona,nej apacioj shalia starto,nej kitoj pusej....kaip cia buwo gal numanot? draugo sw12 o mano sw54 :)

--- Baigti citatą ---

Gerai perskaityk sita tema http://www.mobiles.lt/index.php/topic,2368.0.html
SX1 kabelis yra kaip ir pas CX75 ;)
tornado:
   :) nalabai supratau ka norejot pabrezt,duodami ta nuoroda :) ;) 
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją