Telefonų modeliai > x6x
mano siemensas nebeiraso zymeliu...
<< < (4/4)
Wyshniukas:

--- Citata iš: tornado  Balandžio 29, 2006, 08:45 ---   :) nalabai supratau ka norejot pabrezt,duodami ta nuoroda :) ;) 

--- Baigti citatą ---

http://www.mobiles.lt/index.php/topic,2368.msg16363.html#msg16363
DCA540 driveriai ir DCA540 pdf
DCA540 kabelis sureaguoja kaip prijungti telefona, o jei tik PC - kabelis tai nieko Windows nereaguos...ir tos ikonos neturi atsirast, jos atsiranda tik irasius MPM :)
Rytauzinas:

--- Citata iš: tornado  Balandžio 21, 2006, 08:13 ---Sveiki,gal galetumet padeti?Man iskilo tokia beda kad mano c65 siemensas nebegali irasyti zymeliu,net paredagavus zymele neimanoma jos irasyti...ar cia jau genda softas? jau viena karta buvo perrasytas softas...dabar jio versija 54,bet anksciau tokiu problemu niekad neiskildavo...atrasykit man i e-maila jei ka nors apie tai zinot...kur cia problema...?

--- Baigti citatą ---

reikia softa perasyt geriausei butu 25 50 sw tj va o as kaip visada geras ... jaj LT neturi ir pan. ir t.t tj galiu ta softa vilniuj perasyti....  o jaj neesi vln tj butina pasidaryt tlf ff nes po tokiu bedu daznai atsiranda kitos tokios kai wrong soft ir pan. tj tada jau gali uzsip*** su tuo tlf nieko doro nebepadarysi tik papigei kam nors ant daliu ....  :-*
tornado:
taj kad panewezy randuos,,,nera ka daryt,pakolkas nesugedo bet jau juaciu atejo galas jam///
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją