Telefonų modeliai > N Series |
Ką pasirinkti: N70 ar N90? |
<< < (3/4) > >> |
Menulius:
2 draugai turi n70 ir pas abu tas pats. lagina meniu ir visa kita! |
Wrusss:
N70 man bent jau patvaresnis atrodo (cia tik nuomone) |
DiO:
--- Citata iš: NForce Liepos 28, 2006, 07:36 ---n70 lb nepatogus. tas kameros dangtis lb lengvai atsidaro net jei nenori jo atidaryt, nepatogesnes klavos dar nemaciau (mygtukus su nago reik spaudinet jei nenori iskart 3-4 nuspaust. bet filmuoja tai tikrai liux nors fotkes nuo 1.3mp kameros praktiskai nesiskiria...ir mp3 lievai skamba...geriau jau koki se walkmana pasiimk --- Baigti citatą --- Del tavo pirstu dydzio telefonas nekaltas, man pvz patogu. O 1.3mpx nuo n70 kameros skiriasi, nes 1.3mpx daro 1024x768 tasku dydzio nuotraukas, o n70 daro 1600x1200 dydzio nuotraukas (2mpx) ir kokybe nuo to niekaip nepriklauso. Man asmeniskai labiau n70 patinka, vien del to kad n90 labai gigantiskas ir sunkus, bei neturi net paprasto vibro-skambucio |
Ez_e313:
--- Citata iš: DiO Balandžio 09, 2007, 14:23 --- --- Citata iš: NForce Liepos 28, 2006, 07:36 ---n70 lb nepatogus. tas kameros dangtis lb lengvai atsidaro net jei nenori jo atidaryt, nepatogesnes klavos dar nemaciau (mygtukus su nago reik spaudinet jei nenori iskart 3-4 nuspaust. bet filmuoja tai tikrai liux nors fotkes nuo 1.3mp kameros praktiskai nesiskiria...ir mp3 lievai skamba...geriau jau koki se walkmana pasiimk --- Baigti citatą --- Del tavo pirstu dydzio telefonas nekaltas, man pvz patogu. O 1.3mpx nuo n70 kameros skiriasi, nes 1.3mpx daro 1024x768 tasku dydzio nuotraukas, o n70 daro 1600x1200 dydzio nuotraukas (2mpx) ir kokybe nuo to niekaip nepriklauso. Man asmeniskai labiau n70 patinka, vien del to kad n90 labai gigantiskas ir sunkus, bei neturi net paprasto vibro-skambucio --- Baigti citatą --- Koks tu vyras, jei nepakeli telefono? N90 nera labai sunkus telefonas, vibro i ji galima nesudetingai ideti, ekranas geresnis uz N70. Pries N70 matau tik vieninteli minusa - nera FM. |
DiO:
--- Citata iš: Ez_e313 Balandžio 24, 2007, 20:17 --- --- Citata iš: DiO Balandžio 09, 2007, 14:23 --- --- Citata iš: NForce Liepos 28, 2006, 07:36 ---n70 lb nepatogus. tas kameros dangtis lb lengvai atsidaro net jei nenori jo atidaryt, nepatogesnes klavos dar nemaciau (mygtukus su nago reik spaudinet jei nenori iskart 3-4 nuspaust. bet filmuoja tai tikrai liux nors fotkes nuo 1.3mp kameros praktiskai nesiskiria...ir mp3 lievai skamba...geriau jau koki se walkmana pasiimk --- Baigti citatą --- Del tavo pirstu dydzio telefonas nekaltas, man pvz patogu. O 1.3mpx nuo n70 kameros skiriasi, nes 1.3mpx daro 1024x768 tasku dydzio nuotraukas, o n70 daro 1600x1200 dydzio nuotraukas (2mpx) ir kokybe nuo to niekaip nepriklauso. Man asmeniskai labiau n70 patinka, vien del to kad n90 labai gigantiskas ir sunkus, bei neturi net paprasto vibro-skambucio --- Baigti citatą --- Koks tu vyras, jei nepakeli telefono? N90 nera labai sunkus telefonas, vibro i ji galima nesudetingai ideti, ekranas geresnis uz N70. Pries N70 matau tik vieninteli minusa - nera FM. --- Baigti citatą --- Nieks nesake kad nepakeliu, tiesiog mieliau rankoje laikyti lengvesni ir mazesni daikta negu plyta. O vibro siam telefone ne be reikalo nera, telefonas didelis ir i ji tikrai galejo ideti toki dalyka... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |