Telefonų modeliai > N Series |
N70 vidine atmintis |
(1/3) > >> |
mangustasz:
Vienur raso kad atmintis 34mb kitur 30mb ir panasei o mano tel rodo kad 21mb tai kaip ce yra? |
domas22:
--- Citata iš: mangustasz Rugpjūčio 14, 2006, 11:52 ---Vienur raso kad atmintis 34mb kitur 30mb ir panasei o mano tel rodo kad 21mb tai kaip ce yra? --- Baigti citatą --- mano rodo tai 30mb :P |
Ez_e313:
Gal taip rodo todel, kad instaliuodamas programas pamirsti istrinti jau instaliuotu programu *.sis failus. Jie nereikalingi. Tas pats pas mane buna su N80. |
mangustasz:
--- Citata iš: Ez_e313 Rugpjūčio 14, 2006, 19:04 ---Gal taip rodo todel, kad instaliuodamas programas pamirsti istrinti jau instaliuotu programu *.sis failus. Jie nereikalingi. Tas pats pas mane buna su N80. --- Baigti citatą --- supranti viska ka instaliuoju tai i mmc o sis visada istrinu:) nors ir neistrinu man raso is 21mb like kokie 19mb o gali ce buti del to kad man irase lt kalba? |
Wyshniukas:
Tiesiog gal tu galvoji kad tu ištrynei .sis, bet gal telefonas kaip ir Windows kelia pirma į temporary folderį ir tik tada įrašinėja... Parsisiųsk kokį FExplorer (atrodo taip vadinas) ir pasiknisk, susirask kas nereikalinga ir ištrink ;) Kad LT kalba sumažintų vietą telefone...gal...bet aš manau kad tikrai tai neturėjo įtakoti. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |