Telefonų modeliai > N Series |
N70 vidine atmintis |
<< < (2/3) > >> |
mangustasz:
Turiu as ta programa ir ieskojau jau! Sen ziurejau nokios puslapyj tai ten rase kad vidine atmintis apie 22mb kiek pas mane ir yra skaitykim=] |
domas22:
nenorejau pradeti naujos temos tai paklausiu cia. Beda tokia-( turiu n70). Neatsidaro nufilmuotu ar fotografuotu vaizdu failai o jai atsidaro tai po minuciu 2. Ar gali buti tai kad korteles atmintis perpildyta ir delto stringa. Atsakykit DEKUI!!!! |
Ez_e313:
--- Citata iš: domas22 Rugpjūčio 31, 2006, 19:54 ---nenorejau pradeti naujos temos tai paklausiu cia. Beda tokia-( turiu n70). Neatsidaro nufilmuotu ar fotografuotu vaizdu failai o jai atsidaro tai po minuciu 2. Ar gali buti tai kad korteles atmintis perpildyta ir delto stringa. Atsakykit DEKUI!!!! --- Baigti citatą --- Siuo metu man tas pats su N80 ir 1 GB miniSD, atminties kortelej gal tik 10 ar maziau laisvu MB... |
domas22:
--- Citata iš: Ez_e313 Rugsėjo 01, 2006, 23:37 --- --- Citata iš: domas22 Rugpjūčio 31, 2006, 19:54 ---nenorejau pradeti naujos temos tai paklausiu cia. Beda tokia-( turiu n70). Neatsidaro nufilmuotu ar fotografuotu vaizdu failai o jai atsidaro tai po minuciu 2. Ar gali buti tai kad korteles atmintis perpildyta ir delto stringa. Atsakykit DEKUI!!!! --- Baigti citatą --- Siuo metu man tas pats su N80 ir 1 GB miniSD, atminties kortelej gal tik 10 ar maziau laisvu MB... --- Baigti citatą --- Siaip nemazai vakar nuotrauku ir kitu nesamoniu istryniau ir viskas tvarkoj ;D galvojau kad reikes nesti meistram ??? |
lodukas:
tarp daug nuotrauku verciant viena tai letai cia priklauso ir nuo kortos firmos ir pan |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |