Telefonų modeliai > Siemens |
CX75 ir "Apraš. failas sugadintas |
<< < (3/4) > >> |
EPoX`:
Man taip buvo kai tik nusipirkau si telefa, bet kai nusipirkau rs-mmc tai viskas susitvarke, manau ce del atminties stokos :) |
Omega:
ne del to kad nusipirkai rs-mmc kortele man ir taip buna aprasymo failas sugadintas gali persirasyt versija i sw13 tai tokios problemos nebus |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Wrusss Gruodžio 14, 2006, 15:02 ---netur reiksmies ar pilna atmintis telefui ar ne, nes kai dar netruejau rsMMC, tai grusdavau mp3 dainas tiek kiek tilpdavo ir nemietydavo jokiu "Aprasos failas sugadintas", manau, kad cia viena is Siemens'u problemu yra, kuri uzklumpa netiketai. Man irgi taip yra buve, kai nunesiau i garantini tai perrase softa, viska susriubavuojo ir viskas, telefas kaip naujas yra, jokios klaidos nemto! ;) --- Baigti citatą --- Atnaujinau tau FW ir todėl tau nekilo problema. Kiekviena FW turi savo bug'ą dėl kurios kenčia eilinis Siemens vartotojas. Dėl atminties pilnumo, tai turi reikšmės ir tai yra pasireiškę ne vienam gamintojams, pvz.: SE, Siemens, Nokia. |
NForce:
kad uzmust sita errora reik sukilot visas programas ir geimus i papildoma kataloga. pvz ne 0:\Java\jam\Games\Allods\Allods.jar o 0:\Java\jam\Games\RPG\Allods\Allods.jar |
bugatis:
mano manymu ce ne del game ar aplication :) pvz manajam cx75 nera nei wienos zaido/programos bet man per pora dienu bent karta pasitaiko kad apr failas sugadintas.... man rods eiline siemens FW klaida... kol turejau 23 sw wisx norm buwo bet padariau klaida kad irasiau servisini 25sw... nuo jo wisx prasidejo |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |