Ne į temą > Aš esu...
30...
Gallardo:
Kadangi pasidarė madinga į senas temas rašyt... O dar temos autoriai neišmirę po tiek metų...
Tai ką , chebra, dar 4 metais pasenot? :P
O aš kaip jaunas, taip jaunas ::)
ConnectIT:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 28, 2011, 23:45 ---Kadangi pasidarė madinga į senas temas rašyt... O dar temos autoriai neišmirę po tiek metų...
--- Baigti citatą ---
Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio... ;D O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus. ;D
Gallardo:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 28, 2011, 23:58 ---
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 28, 2011, 23:45 ---Kadangi pasidarė madinga į senas temas rašyt... O dar temos autoriai neišmirę po tiek metų...
--- Baigti citatą ---
Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio... ;D O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus. ;D
--- Baigti citatą ---
Žinai ką vadina relka? Ogi relaniumą (tokios skanios tabletytės). Na tai ir gaunas aš - relka. Kai baigias tabletės, tai ir parašo čia...
asrelka:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 28, 2011, 23:45 ---Tai ką , chebra, dar 4 metais pasenot?
O aš kaip jaunas, taip jaunas
--- Baigti citatą ---
Priminė dainą "Vilniaus stogai". O gal "vienišas jaunas jūreivis"? : ]
Pasenom, pasenom - pati tuo atsistebėti negaliu, kad jau >2 sav. oficialiai senmergė. Baisu! Įpilkit alaus! :D
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 28, 2011, 23:58 ---Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio... O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus.
--- Baigti citatą ---
Jau tik nereikia apie mano (nesi)reiškimą(si). : P O tu savo jaunystės nesikratyk. Kai užaugsi dar keletą metelių, pats suprasi, kad geriau jaunam, nei kad senam - tad džiaukis dabar bent tuo. : P
P.s.: tai nereiškia, kad turi elgtis kaip visiškai nesubrendęs paauglys. : D
lg:
--- Baigti citatą ---
joooo.... tu čia kaip pirštu į akį... pasenom, galvą sidabras papuošė, išbrinkom (bent jau aš ;D ) vienu žodžiu - sutešlėjom ;D