Ne į temą > Aš esu...

30...

Puslapiai: << < (5/12) > >>

Gallardo:

Kadangi pasidarė madinga į senas temas rašyt... O dar temos autoriai  neišmirę po tiek metų...

Tai ką , chebra, dar 4 metais pasenot?  :P

O aš kaip jaunas, taip jaunas  ::)

ConnectIT:

--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 28, 2011, 23:45 ---Kadangi pasidarė madinga į senas temas rašyt... O dar temos autoriai  neišmirę po tiek metų...

--- Baigti citatą ---

Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio...  ;D O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus.  ;D

Gallardo:

--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 28, 2011, 23:58 ---
--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 28, 2011, 23:45 ---Kadangi pasidarė madinga į senas temas rašyt... O dar temos autoriai  neišmirę po tiek metų...

--- Baigti citatą ---

Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio...  ;D O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus.  ;D

--- Baigti citatą ---

Žinai ką vadina relka? Ogi relaniumą (tokios skanios tabletytės). Na tai ir gaunas aš - relka. Kai baigias tabletės, tai ir parašo čia...

asrelka:

--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 28, 2011, 23:45 ---Tai ką , chebra, dar 4 metais pasenot?
O aš kaip jaunas, taip jaunas 
--- Baigti citatą ---
Priminė dainą "Vilniaus stogai". O gal "vienišas jaunas jūreivis"? : ]
Pasenom, pasenom - pati tuo atsistebėti negaliu, kad jau >2 sav. oficialiai senmergė. Baisu! Įpilkit alaus! :D

--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 28, 2011, 23:58 ---Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio...  O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus.
--- Baigti citatą ---
Jau tik nereikia apie mano (nesi)reiškimą(si). : P O tu savo jaunystės nesikratyk. Kai užaugsi dar keletą metelių, pats suprasi, kad geriau jaunam, nei kad senam - tad džiaukis dabar bent tuo. : P
P.s.: tai nereiškia, kad turi elgtis kaip visiškai nesubrendęs paauglys. : D

lg:

--- Baigti citatą ---

joooo.... tu čia kaip pirštu į akį... pasenom, galvą sidabras papuošė, išbrinkom (bent jau aš  ;D ) vienu žodžiu - sutešlėjom  ;D

Puslapiai: << < (5/12) > >>

Eiti į pilną versiją