Ne į temą > Aš esu...
30...
ConnectIT:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 28, 2011, 23:58 ---Užkabinai temą, kur asrelka reiškėsi, tai lauk serialo tęsinio... O šiaip aš jaučiuosi senas nepaisant nieko. Net amžiaus.
--- Baigti citatą ---
--- Citata iš: asrelka Balandžio 29, 2011, 08:08 ---Jau tik nereikia apie mano (nesi)reiškimą(si). : P O tu savo jaunystės nesikratyk. Kai užaugsi dar keletą metelių, pats suprasi, kad geriau jaunam, nei kad senam - tad džiaukis dabar bent tuo. : P
P.s.: tai nereiškia, kad turi elgtis kaip visiškai nesubrendęs paauglys. : D
--- Baigti citatą ---
Aš nesikratau, užaugau ir keletą, ir net ne keletą metelių. Ir aišku viena, kad labai gaila praėjusio laiko ir labai norisi susigrąžinti jaunystę. Kad galėčiau su asrelka alaus prilupti iki graibymosi. ;D ;D ;D
asrelka:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 29, 2011, 09:33 --- ...Kad galėčiau su asrelka alaus prilupti iki graibymosi.
--- Baigti citatą ---
Gavęs į akį, kaži, ar prigraibytum ką nors dar. : P : D
ConnectIT:
--- Citata iš: asrelka Balandžio 29, 2011, 09:46 ---
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 29, 2011, 09:33 --- ...Kad galėčiau su asrelka alaus prilupti iki graibymosi.
--- Baigti citatą ---
Gavęs į akį, kaži, ar prigraibytum ką nors dar. : P : D
--- Baigti citatą ---
Tai nieko nematant tuo labiau apgraibom, apgraibom... ;D ;D ;D
asrelka:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 29, 2011, 09:48 ---Tai nieko nematant tuo labiau apgraibom, apgraibom...
--- Baigti citatą ---
Galėsi apgraibom tikrinti, ar ir dantys visi savose vietose. : P
ConnectIT:
--- Citata iš: asrelka Balandžio 29, 2011, 10:08 ---
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 29, 2011, 09:48 ---Tai nieko nematant tuo labiau apgraibom, apgraibom...
--- Baigti citatą ---
Galėsi apgraibom tikrinti, ar ir dantys visi savose vietose. : P
--- Baigti citatą ---
Tai kad alų gerti dantys nereikalingi, o bambalių gal nekramtysim. :P ;D