Ne į temą > Aš esu... |
30... |
<< < (9/12) > >> |
Gallardo:
Ašrelka, čia tavo kelnaitės avatare? |
asrelka:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 17:35 ---Ašrelka, čia tavo kelnaitės avatare? --- Baigti citatą --- aSrelka! Pasakysiu, kad mano - nepatikėsi, pasakysiu, kad nemano - irgi nepatikėsi. Tai susilaikysiu nuo platesnių kalbų. : D |
lg:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 17:35 ---Ašrelka, čia tavo kelnaitės avatare? --- Baigti citatą --- Mindaugai, atvesk ;D |
Gallardo:
--- Citata iš: lg Balandžio 29, 2011, 21:13 --- --- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 17:35 ---Ašrelka, čia tavo kelnaitės avatare? --- Baigti citatą --- Mindaugai, atvesk ;D --- Baigti citatą --- Visi langai praviri.. Įrašyta: Balandis 29, 2011, 21:19 --- Citata iš: asrelka Balandžio 29, 2011, 20:37 --- --- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 17:35 ---Ašrelka, čia tavo kelnaitės avatare? --- Baigti citatą --- aSrelka! Pasakysiu, kad mano - nepatikėsi, pasakysiu, kad nemano - irgi nepatikėsi. Tai susilaikysiu nuo platesnių kalbų. : D --- Baigti citatą --- Na kaip vienas dėstytojas yra pasakęs: moteris kaip tobuliau mąstanti programa. Jeigu norite mąstyti kaip moteris , įveskit į savo mąstymą ir "galbūt". ;D |
ConnectIT:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 29, 2011, 17:35 ---Ašrelka, čia tavo kelnaitės avatare? --- Baigti citatą --- Ne jos, ne jos... Negi nesimato... ;D --- Citata iš: asrelka Balandžio 29, 2011, 20:37 ---aSrelka! --- Baigti citatą --- Tai tu ne Aurelija? Čia tik žodžių žaismas? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |