Ne į temą > Aš esu...
30...
<< < (10/12) > >>
-NOKIA-:

--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 29, 2011, 10:22 ---Hmmm... Kiek pastebėjau, šiame forume yra du tipai žmonių:  nepilnamečiai ir  alkoholikai  ;D

--- Baigti citatą ---

PAMIRSAI PAMINET DAR IR MUSEIKA VIENA  ;D

--- Citata iš: asrelka  Balandžio 29, 2011, 09:46 ---
--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 29, 2011, 09:33 --- ...Kad galėčiau su asrelka alaus prilupti iki graibymosi.
--- Baigti citatą ---
Gavęs į akį, kaži, ar prigraibytum ką nors dar. : P : D

--- Baigti citatą ---
winci:
 :-[ dėl tų kelnaičių ir man rūpėjo paklausti  :-[
 ;) Nedaug tų senių forume beliko... neužilgo naują temą "40" reikės kurti  :(

...dėl grabinėjimosi... velnias žino, ar  reikia vaikiui į dantis duoti - užtektų spyrio į tarpkojį  :) - nesigrabinės kurį laiką (pas save grabinėsis  ;D )
Gallardo:
Būtent!!! Išmuš dantis, tai paskui bus: "įkąst neįkandu, ale  pačiulpt tai dar pačiulpiu"
asrelka:

--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 29, 2011, 21:26 ---Na kaip vienas dėstytojas yra pasakęs: moteris kaip tobuliau mąstanti programa. Jeigu norite mąstyti kaip moteris , įveskit į savo mąstymą ir "galbūt". 
--- Baigti citatą ---
Vadinasi, aš patobulinta programa, nes man galioja tik "taip" arba "ne". : D

--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 30, 2011, 09:45 ---Tai tu ne Aurelija? Čia tik žodžių žaismas?
--- Baigti citatą ---
Pažįstu keletą Aurelijų, bet tai tikrai ne aš. : ]

--- Citata iš: -NOKIA-  Balandžio 30, 2011, 18:49 ---PAMIRSAI PAMINET DAR IR MUSEIKA VIENA
--- Baigti citatą ---
Nepamiršau, aš juk ne prie "chebros". : D

--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 30, 2011, 20:59 ---Būtent!!! Išmuš dantis, tai paskui bus: "įkąst neįkandu, ale  pačiulpt tai dar pačiulpiu"

--- Baigti citatą ---
Galvojau, kad blondinė, bet manau, kad ne tame problema visgi, tik nesitikėjau, kad ir kiti apie jo homoseksualumą žino. : D : P
winci:
 ;) ir kas čia per forumas : rasizmas, antisemitizmas, homofobija...

:) Įsivaizduokit, kaip tokiam asmeniui būtų sunku gyventi "ant Lietuvos" : JUODAODIS ŽYDAS GĖJUS  ;D ;D ;D

P.S. pamiršau paminėti - ir dar virš 30  ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją