Ne į temą > Aš esu... |
30... |
<< < (11/12) > >> |
asrelka:
--- Citata iš: winci Gegužės 01, 2011, 23:54 ---Įsivaizduokit, kaip tokiam asmeniui būtų sunku gyventi "ant Lietuvos" : JUODAODIS ŽYDAS GĖJUS --- Baigti citatą --- Nesupratau, o kuo tau juodaodžiai nepatinka? o.O |
Gallardo:
--- Citata iš: winci Gegužės 01, 2011, 23:54 --- ;) ir kas čia per forumas : rasizmas, antisemitizmas, homofobija... :) Įsivaizduokit, kaip tokiam asmeniui būtų sunku gyventi "ant Lietuvos" : JUODAODIS ŽYDAS GĖJUS ;D ;D ;D P.S. pamiršau paminėti - ir dar virš 30 ;D --- Baigti citatą --- Draugų tikrai neturėtum nei juodaodžių tarpe , nei žydų ar gėjų. O ir tie patys 30+ skersai žiūrėtų ;D |
ConnectIT:
--- Citata iš: Gallardo Gegužės 02, 2011, 09:38 --- --- Citata iš: winci Gegužės 01, 2011, 23:54 --- Įsivaizduokit, kaip tokiam asmeniui būtų sunku gyventi "ant Lietuvos" : JUODAODIS ŽYDAS GĖJUS ;D ;D ;D --- Baigti citatą --- Draugų tikrai neturėtum nei juodaodžių tarpe , nei žydų ar gėjų. O ir tie patys 30+ skersai žiūrėtų ;D --- Baigti citatą --- :police: ;D ;D ;D ;D ;D Įrašyta: Gegužė 02, 2011, 10:34 |
winci:
Nu su kibiru, tai gal ir per žiauriai 8) asrelka , o kodėl man juodaodžiai turėtų patikti ? Man moterys patinka, aš senas, senamadiškas, senovinių pažiūrų. |
asrelka:
Rasistai... o.O |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |