Programos > Temos ir Spalvų schemos
Ar galma ant k510i pakeist meniu ikonas?
Inproof:
Noreciau susigamint ta kur is antro video. Tu vistiek nusimanai daugiau uz visus cia esancius tai gal pabandysi ir jai iseis padarysi koki TUT ?
freeuser:
O kur tokias temas galma atsisiust?
Įrašyta: Vasaris 18, 2007, 19:31O kaip ta programa wadinas?ir koks url oficialaus saito?
Marraz:
Is kur atsisiusti mazu foto tas kurias turiu tai dideles ir lewai gaunas...
freeuser:
jus man davet cia saitu ir kaip man kokius meniu padarit kaip pas kitus ten??bet ten tai temos blin :D tai tipo per far manager reikia kurt ar per theme creator???? :-\
zeedaz:
--- Citata iš: freeuser Vasario 20, 2007, 08:25 ---jus man davet cia saitu ir kaip man kokius meniu padarit kaip pas kitus ten??bet ten tai temos blin :D tai tipo per far manager reikia kurt ar per theme creator???? :-\
--- Baigti citatą ---
tu per themes creator nesusikursi tokios temos kaip ant w810 yra ta orbit... http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=11 shtai cia parsisiusi kokia nori tema. per far manager turi susitvarkyti kad tau ji veiktu taip kaip ant w810. reikes ne tik far manager bet ir dar keliu programu geray nepamenu bet lyg ir usb fash driver reikes kad galetum ilisty i vidu. ash pats bandziau bet man pritruko kantrybes. tad nustojau landzioti po telefono vidu su tuo far manager.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją