Programos > Temos ir Spalvų schemos
Ar galma ant k510i pakeist meniu ikonas?
freeuser:
per ta theme manager tai tik temas kurt pats kuriau.blin welniskai noriu pakeis ikonas bet niekur nera normalei paaiskinta
Įrašyta: Kovas 07, 2007, 09:24blin anksciau toks geras saitas buwo.o kodel dabar netoks neatsakineja nieks i temas nei nieko atsakikit aaa?As galwojau man pades bet ablom laukiu jau 1menesi ir nieks nepadeda:/
CRONUS:
--- Citata iš: KT819GM Vasario 17, 2007, 19:39 ---Sorry visiems ... Persipainiojau del tu ikonu :( kad jas keist paprastai nepakeisi, reikia i fs berods lyst
--- Baigti citatą ---
Manau susipainiojai nes
--- Citata iš: Developers guidelines February 2007 Themes for Sony Ericsson phones ---Customized icons for preview in Themes Creator
Themes Creator from version 3.04 and onwards includes a functionality allowing customized icons,
instead of the default Sony Ericsson icons, to be displayed in previews. This functionality is available for all
telephone models supporting themes version 4.5 or higher.
Note: This functionality is for preview only, and does not in any way affect the themes created – there is
no way to include these icons into the theme and make the phone software use them instead of standard
icons. Desktop icons are fixed in phone software.
--- Baigti citatą ---
freeuser:
wienam saite maciau filmuka kaip kazkas pakeite meniu ikonas.bet ten man patiko jis eina i temas nustato tema palaukia kol nusistatis ir kartu pasikeicia meniu ikonos ir taip parode kazkur 5 temas su iwaireis meniu ikonomis hmmm kaip tai padarit?? ::)
CRONUS:
kiek spėjau paskaitinėjus susigaudyt tai nėra sunku pasidaryt ir pačiam tas ikonas ir visą meniu mokant dirbt Flash'u ;)
Tik va bėda :) niekur nerandu Flash Lite 1.1 arba aukštesnės versijos nulaužtos ::) net trial'ui parsisiųst reikia pildyt formą :)
Tai jei kas rastų tą softuką, galėčiau pabandyt panagrinėt kas ir kaip :)
Wyshniukas:
--- Citata iš: freeuser Kovo 07, 2007, 15:50 ---wienam saite maciau filmuka kaip kazkas pakeite meniu ikonas.bet ten man patiko jis eina i temas nustato tema palaukia kol nusistatis ir kartu pasikeicia meniu ikonos ir taip parode kazkur 5 temas su iwaireis meniu ikonomis hmmm kaip tai padarit?? ::)
--- Baigti citatą ---
O būtent K510 tu matei tuos filmukus ar kitam modeliui?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją