Programos > Patch'ai |
Kaip konkreciai tai daryti |
<< < (6/10) > >> |
BoRdIUrS:
--- Citata iš: CRONUS Vasario 10, 2005, 10:36 ---Visu pirma telefas turi buti isjungtas Antra raudona mygtuka paspaust reikia labai trumpai (kad neijungtum telefo) --- Baigti citatą --- Galima ir kelis kartus paspausti bent ant samsungu veikia :P |
W!RTU@L:
O tai kiek kartu pvz. tau reikia spaudineti arba tiksliau sakant kiek mazdaug kartu turi uzsikrauti ta juostele kad parodyti kad yra tel pajungtas su V_KLay... ::) :P |
dieduska:
gal kas galit man imesti ta px65i failiuka i emaila? Nes as niekur neradu jo, arba parasykit linka is kur atsisiusti? |
dieduska:
Na ta failiuka gavau, bet ar galima su sw41 pachnt per V-Klay? Ar tik su x65flasher? Ir kaip tuos isimesti pachus kur yra zip? Ten yra pacho failas ir nuotraukos, tai kur tas nuotraukas sumesti reikia??? |
TRIUMF:
su DCA-500 patchint ir flashint NEIS!!!! Pas mane originalas - ni figa neina:) ir manau turetu neit, juk tokie dalykai skaitosi nelabai legalus, del ju padarytos zalos garantinis netvarko. Tai manau (ir esu garantuotas) kad laidas padarytas taip kad neitu maklint telefono. Jei kas buvot atidare kistuka, turbut matet, kad ten stovi mikroschema ir prie visu turbut kontaktu laidukai. O laidai kurie leidzia makliuot telefonus turi tu laidziuku kurkas maziau, taip kad jei turit DCA-500 (ORG) net nesikniskit ir neieskokit nieko. va kiek cia pavariau:) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |