Programos > Patch'ai |
Kaip konkreciai tai daryti |
<< < (7/10) > >> |
sauliss:
--- Citata iš: TRIUMF Balandžio 05, 2005, 23:35 ---su DCA-500 patchint ir flashint NEIS!!!! Pas mane originalas - ni figa neina:) ir manau turetu neit, juk tokie dalykai skaitosi nelabai legalus, del ju padarytos zalos garantinis netvarko. Tai manau (ir esu garantuotas) kad laidas padarytas taip kad neitu maklint telefono. Jei kas buvot atidare kistuka, turbut matet, kad ten stovi mikroschema ir prie visu turbut kontaktu laidukai. O laidai kurie leidzia makliuot telefonus turi tu laidziuku kurkas maziau, taip kad jei turit DCA-500 (ORG) net nesikniskit ir neieskokit nieko. va kiek cia pavariau:) --- Baigti citatą --- Na tu ir "pavarei"... :P Su DCA-510 puikiausiai eina ir patchint ir flashint. ;) Jei nori su savo laidu "makliuoti" 8), tai tau reikia truputi pasidarbuoti lituokliu. Paskaityk čia. |
TRIUMF:
;D o vat man toks klausimas iskilo. ar ta patobulinimo schema dca-500 originalui tinka,( pagal schema tai cia tipo dvi batarkes pajungt prie 1 ir 2 pinu reik pajungt pries isejima i mob tai cia kiek paziurejau juoku darbas,jei liuokli laikei rankose nors karta ;) )tik va ble kazkaip nesinori ten kist nagu,bent jau kol neisgirsiu kad kasnors taip pasidare ir viskas ciki :P 89LT uz laida i fsio takoe :) ir palauksiu iki liepos,kol baigsis garantinis, tada gal ir pamakliuosiu... |
Wyshniukas:
As manau tinka ir originalui, o pabandyt verta...jug nieko blogo nenutiks :) O kabeliu daba galima pigiai gaut...vakar nusipirkau USB DCA-510 uz 22lt, neoriginalas bet veikia puikiausiai, o COM po 15lt ;D |
TRIUMF:
x65 papigiai tu man parodyk :) zinau kad dca-510 yra. Bet pirkt ji vien tam kad butu galima patchint, tai... ( nes nuo 43sw man rodos daugiau nieko jis nebedaro x65 siemensam) geriau masinai kanors nusipirksiu :D |
Limmo:
labas, zinau kad pries patchinant siemensa reikia pasidaryti boot password su x65flasher. Bet kai as padarau boot password - generate. Tada raudona mygtuka (telefone paraso virsui service mode) tai nieko ir ismeta lentele: No answer from BFC ping. ka cia galima padaryti? kabelis neorg. dca 510 uztrumpinta 2-5, galiu softa permetineti... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |