Programos > Patch'ai |
Kaip konkreciai tai daryti |
<< < (8/10) > >> |
jow:
--- Citata iš: Limmo Birželio 11, 2005, 00:47 ---labas, zinau kad pries patchinant siemensa reikia pasidaryti boot password su x65flasher. Bet kai as padarau boot password - generate. Tada raudona mygtuka (telefone paraso virsui service mode) tai nieko ir ismeta lentele: No answer from BFC ping. ka cia galima padaryti? kabelis neorg. dca 510 uztrumpinta 2-5, galiu softa permetineti... --- Baigti citatą --- pas mane da same.. jei uztrumpinsi 2-5-7 rodys dca-500, bet ciu pachintar flashint neina del to kad reikia tas batarkes prilituot... reik pabandyt.. |
kirvis:
--- Citata iš: TRIUMF Balandžio 05, 2005, 23:35 ---su DCA-500 patchint ir flashint NEIS!!!! Pas mane originalas - ni figa neina:) ir manau turetu neit, juk tokie dalykai skaitosi nelabai legalus, del ju padarytos zalos garantinis netvarko. Tai manau (ir esu garantuotas) kad laidas padarytas taip kad neitu maklint telefono. Jei kas buvot atidare kistuka, turbut matet, kad ten stovi mikroschema ir prie visu turbut kontaktu laidukai. O laidai kurie leidzia makliuot telefonus turi tu laidziuku kurkas maziau, taip kad jei turit DCA-500 (ORG) net nesikniskit ir neieskokit nieko. va kiek cia pavariau:) --- Baigti citatą --- Jo cia tai nusi*ez*jei kas su dca500 negalima patchine bl juokinga vos nuo kedes nevirstu ;D :D |
Limmo:
aj pagaliau viska susitvarkiau. tiesiog kazkaip ne su tuo passwordu padariau o su appletu kuris uzpachina ir viska ok :) zodziu laidas c55, trumpinam 2-5 ir laimingi svaistom garantija ;D |
Revenger:
Ea, o kaip nors imanoma po pachnimo, kita karta, po kiek nors laiko prijungus tel, atstatyti wiska kaip buwo? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Revenger Birželio 15, 2005, 19:19 ---Ea, o kaip nors imanoma po pachnimo, kita karta, po kiek nors laiko prijungus tel, atstatyti wiska kaip buwo? --- Baigti citatą --- Imanoma |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |