Telefonų modeliai > Nokia

Nokia apsaugos kodo panaikinimas

<< < (12/73) > >>

Brazas:
Su ta korta ką nors galima padaryti tik turint Symbian'ą. Kažkur tokia tema buvo pasiieškok tai ten parašyta visa instrukcija kaip ką daryt:) aišku jei netingi ieškot:D

DwD:
nu blio.. ;DD nu reikia kortos... gaila 40 litu del naujos.. ;DD nes kai zhiurejau mobili.lt tai tokia korta kaip mano kainawo apie 150 lt ;DD o jei nesusitaisys tai mastysim imt 2gb kingstona.. ;] o gal kas galit pasiulyt geresne korta?

Wyshniukas:

--- Citata iš: DwD  Balandžio 14, 2008, 21:41 ---nu blio.. ;DD nu reikia kortos... gaila 40 litu del naujos.. ;DD nes kai zhiurejau mobili.lt tai tokia korta kaip mano kainawo apie 150 lt ;DD o jei nesusitaisys tai mastysim imt 2gb kingstona.. ;] o gal kas galit pasiulyt geresne korta?

--- Baigti citatą ---

Šita tema ne apie atminties korteles, taip kad siūlyčiau atsakymą susirast forume kuri geresnė. Siūlau pasinaudot Brazo patarimų ir susirast temą apie atminties kortelių atblokavimą naudojantis Symbian telefonu arba nešk meistrams, manau jei turėtų įrangą.... bet dar kartą pasikartosiu...krypstama nuo originalios temos.

ErNi:
Sveiki visi. Padekit man prasom, iskylo problema. Mano telefonas NOKIA 6280. Nusprendziau pasistatyt sau ant klaviaturos apsaugos koda, aisku ji pakeiciau nes visi standartini zino. Koda atsimenu gerai, bet ivedant ji man raso kad jis yra neteisiklingas, kame reikalas ir ka man daryt?

Wyshniukas:

--- Citata iš: ErNi  Balandžio 17, 2008, 16:01 ---Sveiki visi. Padekit man prasom, iskylo problema. Mano telefonas NOKIA 6280. Nusprendziau pasistatyt sau ant klaviaturos apsaugos koda, aisku ji pakeiciau nes visi standartini zino. Koda atsimenu gerai, bet ivedant ji man raso kad jis yra neteisiklingas, kame reikalas ir ka man daryt?

--- Baigti citatą ---

Jeigu turi kabelį, naudok BB5 tipams skirtą būdą. Jeigu neturi, išimk bateriją kokioms 10-15 minučių ir paskui atgal įdėjus suvesk tą savo žinomą apsaugos kodą.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją