Telefonų modeliai > Nokia
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
ErNi:
Jeigu turi kabelį, naudok BB5 tipams skirtą būdą. Jeigu neturi, išimk bateriją kokioms 10-15 minučių ir paskui atgal įdėjus suvesk tą savo žinomą apsaugos kodą.
[/quote]
Kabeli turiu bet nezinau savo IMEI ir negaliu suzinot nes uzblokuota klaviatura ..
Wyshniukas:
--- Citata iš: ErNi Balandžio 18, 2008, 07:24 ---Kabeli turiu bet nezinau savo IMEI ir negaliu suzinot nes uzblokuota klaviatura ..
--- Baigti citatą ---
IMEI visada būna parašytas po baterija arba telefono dokumentuose, beto, tau žinot jį nereikia. Perskaityk dar kartą BB5 tipams skirtą aprašymą ir daryk.
ErNi:
Negaliu pakeisti telefono ant default mode su Nokia tool programele. Raso error ir NSS programoj ir Nokia tool ..
Įrašyta: Balandis 18, 2008, 15:19Ka nepadarusiu visada raso error .. "Reading Eaprom Area ... Error!" Kazkas gali tai paaiskinti?
Įrašyta: 2008-04-18, 19:39:56Wyshniukas ar dar kasnors gali man padet ?
Wyshniukas:
Na man tokios problemos nekyla, viskas dažniausiai iš pirmo karto gaunasi. Bandyk atsinaujinti NSS ir programos prisijungimo nustatymus žiūrėtl.
ErNi:
--- Citata iš: Wyshniukas Balandžio 28, 2008, 23:48 ---Na man tokios problemos nekyla, viskas dažniausiai iš pirmo karto gaunasi. Bandyk atsinaujinti NSS ir programos prisijungimo nustatymus žiūrėtl.
--- Baigti citatą ---
Tame ir problema kad niekaip negaliu pakeist ant normal mode , su kokia programele tai galima butu padaryt? Telefonas raso kai ji prijungiu prie kompo : "Noredami naudoti duomenu kabeli, atrakinkite klaviatura" . O su programelemis "Error"
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją