Telefonų modeliai > Nokia

Dėl vogtų telefonų

<< < (6/9) > >>

smiriukas:

--- Citata iš: name92  Birželio 19, 2009, 11:59 ---as jau daugiau kaip puse metu perpardavineju telefonus ir dauguma is ju buna be dezuciu ir dar neturejau jokiu problemu :) tai manu kad jei telefonas be dezutes nebutinai jis turi butu vogtas :)

--- Baigti citatą ---
Nebūtinai, aš kokius du metus taip dariau, dabar kažko baigėsi ta manija.. Esu turėjęs per visą ta laiką 2 vogtus telefonus, patikėk, nemalonus jausmas.

roobis:
o gal kartais ir parduodi koki kita vokta bet pats net nezinai ir nesuki galvos :)
Įrašyta: 2009-06-19, 12:08:59
--- Citata iš: smiriukas  Birželio 19, 2009, 12:08 ---
--- Citata iš: name92  Birželio 19, 2009, 11:59 ---as jau daugiau kaip puse metu perpardavineju telefonus ir dauguma is ju buna be dezuciu ir dar neturejau jokiu problemu :) tai manu kad jei telefonas be dezutes nebutinai jis turi butu vogtas :)

--- Baigti citatą ---
Nebūtinai, aš kokius du metus taip dariau, dabar kažko baigėsi ta manija.. Esu turėjęs per visą ta laiką 2 vogtus telefonus, patikėk, nemalonus jausmas.

--- Baigti citatą ---
ir kuo tai baigesi?

smiriukas:
Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek.  :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i.

roobis:

--- Citata iš: smiriukas  Birželio 19, 2009, 12:18 ---Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek.  :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i.

--- Baigti citatą ---
a tai dedes policininkai pajame?

smiriukas:

--- Citata iš: roobis  Birželio 19, 2009, 13:47 ---
--- Citata iš: smiriukas  Birželio 19, 2009, 12:18 ---Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek.  :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i.

--- Baigti citatą ---
a tai dedes policininkai pajame?

--- Baigti citatą ---
Tie patys.  ;D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją