Telefonų modeliai > Nokia

Dėl vogtų telefonų

<< < (7/9) > >>

ConnectIT:

--- Citata iš: smiriukas  Birželio 19, 2009, 14:00 ---
--- Citata iš: roobis  Birželio 19, 2009, 13:47 ---
--- Citata iš: smiriukas  Birželio 19, 2009, 12:18 ---Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek.  :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i.

--- Baigti citatą ---
a tai dedes policininkai pajame?

--- Baigti citatą ---
Tie patys.  ;D

--- Baigti citatą ---

Iš esmės šioje temoje labai geroje vietoje padėtas taškas. Bet smalsumas nužudė katę. Nors, iš kitos pusės, skalsumas nužudė cepelinų mėgėją.

Tai dabar jūs norite pasakyti, kad jei iš manęs pavogė telefoną ir vėliau jam SW/FW pakeitė IMEI, tai jo susekti neįmanoma, nebent pagal lipduką ant korpuso? Išskyrus telefonus, kuriems neįmanoma pakeisti IMEI (ar tokių yra)? Arba N serijos telefonus (dėdė policininkas minėjo, kad jei tokį pamesčiau, tai jie jo BENT JAU IEŠKOTŲ, aišku, jis neužsiminė, kad dėl tokio daug paprasčiau tavo galvoje atsiras kirvis).

Grįžtam prie temos. Pagal ką tinklo operatorius identifikuoja mobilius telefono įrenginius? Kas labiausiai pasikaustęs, papasakokite. Žinau, kad IMEI yra lokaliam identifikavimui, o tinklo ryšių metu naudojamas kažkoks kitas identifikacijos numeris. Beje, man neaktualu, tik smalsu. Pagal ką policija atsirenka, ieškoti vogto telefono ar neieškoti. Nes mano telefono vertė buvo 700,- Lt - mano pareiškimas policijai apie vagystę atsidūrė šiukšlių dėžėje. Tuo tarpu mano draugo telefono vertė buvo 150,- Lt -jis jį atgavo dar nespėjęs parašyti pareiškimo policijai.

CRONUS:
Po buto apiplėšimo kartu su telefonu dingo daiktų už ~7000 Lt (tarp jų kompiuteris, kurio tinklo kortos MAC adresas buvo perduotas policijai). Policijoje pasakė tiesiai šviesiai "Jei būtum prezidento sūnus, ieškotumėm, o dabar bandyk pats kaip nors."

Nuo tada nieko nebegirdėjau iš jų, išskyrus paštu gautą laišką, kad tyrimas pradėtas.

ConnectIT:

--- Citata iš: CRONUS  Balandžio 02, 2011, 04:00 ---Po buto apiplėšimo kartu su telefonu dingo daiktų už ~7000 Lt (tarp jų kompiuteris, kurio tinklo kortos MAC adresas buvo perduotas policijai). Policijoje pasakė tiesiai šviesiai "Jei būtum prezidento sūnus, ieškotumėm, o dabar bandyk pats kaip nors."

Nuo tada nieko nebegirdėjau iš jų, išskyrus paštu gautą laišką, kad tyrimas pradėtas.

--- Baigti citatą ---

Tai vat man paštu nei tas pirmas laiškas atėjo, kuris skelbia, kad tyrimas pradėtas, nei tas antras, kad tyrimas nutrauktas. Ir vis tik bananų respublikoj gyvenam.

winci:
To ConnectIT. Policijoje atranka turi būti ir yra viena (pagal tai, ko ieškot, ko ne):
vertė iki 1 MGL (atrodo 1 MGL - 130 Litų dabar) administracinis pažeidimas, smulki vagystė,...nelabai ieško...nėra teisinių pagrindų;
vertė nuo 1 iki 3 MGL (susiskaičiuokit patys) - baudžiamasis nusižengimas - ieško (gali ir nerasti, dėl ko - neaiškinsiu);
vertė nuo 3 iki 250 MGL (vėl skaičiuokit) - nusikaltimas - ieško intensyviai (gali ir nerasti - neįjungtas, pakeistas IMEI);
virš 250 MGL (vertusai visokie) ir smurtiniais nusikaltimais pagrobti - ieško žiauriai.

Dėl IMEI keitimo jau buvau pasisakęs, galiu pridurti, kad užgaudžius konfiskuojama ir visa su keitimu susijusi technika (PC, laidai, net monitorius, knopkės ir pelė)....

CRONUS - jei iš tavo buto plėšimo būdu pagrobti daiktai, tai manau, kad bent telefonų tikrai labai intensyviai ieško, (plėšimas - kai panaudojama fizinė prievarta prieš asmenį). Jei į tavo butą buvo įsilaužta, įsibrauta, kitaip patekta, kai jame nebuvo žmonių, tai jau lengvesnis nusikaltimas - 178 str. 2 d. (LR BK) vagystė įsibraunant į patalpas, bet telefonų vis tiek ieško.
...ir dėl prezidento sūnaus tu perlenkei :) , nebent MĖSLITOS prezidento sūnus būtum...

Ir dar - bet kada nuvykęs į policiją, surašęs prašymą, o net ir užklausęs elektroniniu paštu tu gali gauti pranešimą apie tyrimo eigą (jei pats rašei pareiškimą).

...alus baigėsi kol parašiau...

KT819GM:
Savo daiktus reikia saugot ir neverkt jei prapuole - buvo pavogtas. Turi policija ir be tu kvailysciu ka veikti. Taciau, jie labai rimtai ziuri i uzpuolimo atvejus, ir tas pavogtas telefonas gali tapti labai geru pagalbininku ieskant nusikalteliu.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją