Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6300
(1/4) > >>
janela:
Ką manot? http://www.spaineta.lt/index.php?act=phones.phone&name=NOKIA_6300
Man tai atrodo tobulas telefonas: paprastas, neperkrautas, bet turi viską ko reikia :)
Gal kas nors bandė naudotis?
Wyshniukas:
Vakar teko rankose kelias minutes paturėt :) Plonas, slidus daiktas ir gali lengvai išsprųsti iš rankų. Ekranas maloniai atvaizduoja vaizdą, garsas irgi pakenčiamas, mygtukai čia jau kiekvieno reikalas ir supratimas...baterija sakė laiko apie 3 paras, bet nežinau kaip ją naudoja.
alexXELA:
Sveiki. Pries savaite isigyjau nokia 6300, nors ketinau pirkti N70, N72 arba E50. Besirenkant telefona turejau galimybe pamaigiti visus tris. N serijos nesirinkau del nepatogiu miktuku, gabaritu, siplo ekrano kai kamera 2mpx, beto labai dauk nereikalingu, vadinamu "navarotu" kurie labai letina pacio telefono mastima. E 50 aparatas- lyg ir viskas butu smagu bet, tas dzoistikas... uzmusa. 6300 siuo metu atitiko visus mano lukescius mob.telefonui, ir manau kad jis man ilgai tarnaus. Teisingai pastebeta (mazas, plonas, aptakus, ryzkus ekranas, jauciasi kad turi rankose del to, kad gana sunkokas) tikrai smagus telefoniukas.
poliukas:
na manau kad sis telefonas yra pilnavertis! todel kad vakar ymeceu netycia telefa y kibira su vandeniu ir nepastebejau... jis ten prabuvo apie 20min  kol dirbau garaze... taigi veleu ir skambinau ir sms rasiau neradau niekur... skambejo garsas buvo bet negalvojau kad kibire... issitraukiau isvandens apsluosciau ir pakolkas dar gerai veikia...  ;)
winci:
Jaučiu, kad buri. Ar telefoną sargyje įdėjęs laikai. Na jeigu ir pasisekė tau taip, tai skubėk vidurius jam išsivalyt. Niekur nemačiau informacijos, kad 6300 - atsparus vandeniui...
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją